Näytetään 1–24 42 tuloksesta

Oral-B

Oral-B sähköhammasharjat ovat maailman tunnetuimpia ja myös arvostetuimpia. Hyvän hinta-laatusuhteen ja laajan tuotevalikoiman ansiosta jokainen löytää itselleen sopivan. Tooth32 on Oral-B:n virallinen jakelija ja autamme sinua löytämään oikean sähköhammasharjan! Jos et pidä uudesta hammasharjasta, voit palauttaa sen 30 päivän sisällä!

Vaikka se saattaa näyttää siltä, ​​kun aloitat ensimmäisen sähköhammasharjan oston, kaikki sähköhammasharjat eivät ole samanlaisia. Se, mikä sinulle sopii, riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Erilaisten sähköhammasharjojen ja niiden tekniikan ymmärtäminen voi auttaa sinua tekemään päätöksen.

Oral-B Braun sähköhammasharjat ovat yksi tunnetuimmista ja suosituimmista juuri hyvän hinta-laatusuhteensa ja laajan tuotevalikoimansa ansiosta, josta löytyy hammasharjoja jokaiseen makuun. Mallivalikoiman tunnetuimmat tuotesarjat ovat Vitality-, PRO-, Smart-, Genius X-, Pulsonic- ja iO-sarjan hammasharjat uusimmalla teknologialla.

Oral-B tekniikka

Oral-B tunnetaan monille erottuvasta harjausteknologiastaan, jonka tunnistettava osa on pyörivä pyöreä harjaspää. Oral-B Braun sähköhammasharja yhdistää kolme tärkeää teknologiaa yhdessä 3D-tekniikkaa varten. Nämä hammasharjat käyttävät samanaikaisesti pyörivää, värähtelevää ja sykkivää tekniikkaa harjaspäissä. 

  1. Oral-B sähköhammasharja suuttimissa on pyöreä pyörivä harjaspää, joka liikkuu myötä- ja vastapäivään.
  2. Kun harjaspäät pyörivät, ne myös värähtelevät puolelta toiselle.
  3. Lisäksi ne on suunniteltu myös sykkimään. Tämä tarkoittaa, että pää liikkuu sisään ja ulos hampaita vasten sen pyöriessä ja auttaa poistamaan plakkia edelleen.

Oral-B iO -sarjan hammasharjat mukana toimitetut sähköhammasharjat käyttävät innovatiivista magneettitekniikkaa. Magneettinen iO-käyttöjärjestelmä ohjaa energiaa tehokkaasti jokaiseen yksittäiseen harjaan. Mikrovärähtelyharjasten lempeä energia yhdistyy hammaslääkärin suosittelemaan pyöreään Oral-B-harjaspäähän, jonka voimanlähteenä on ensiluokkainen sileä magneettinen käyttö, mikä takaa hiljaisen ja tasaisen puhdistuskokemuksen ja ammattimaisen puhtaan tunteen joka päivä. 

Oral-B sähköhammasharjat

Jos aiot valita Oral-B sähköhammasharjan, niin tutustu tuotevalikoimaamme verkkokaupassamme. Sähköhammasharja voi auttaa ratkaisemaan erilaisia ​​suuongelmia. Onko sinulla herkät hampaat vai tarvitsevatko ne valkaisua? Oral-B sähköhammasharjoista jokainen löytää itselleen parhaiten sopivan. 

Oral-B iO 6 sähköhammasharja Valkoinen toimii vallankumouksellisen magneettisen iO-tekniikan ansiosta, joka takaa sinulle terveemmät, valkoisemmat ja puhtaammat hampaat kuin koskaan ennen. Tämä sähköhammasharja, jossa on 5 tilaa ja mustavalkoinen näyttö, on ammattimainen puhdistusteho joka päivä. Toimii hiljaa ja pehmeästi ja suojaa hampaitasi ja ikeniäsi liialliselta paineelta. Poistaa jopa 100 % enemmän plakkia kuin tavallinen manuaalinen hammasharja. 100 % terveemmät ikenet vain viikossa.

Oral-B PRO3 3500 musta on paineanturi, 3-moodi, Cross Action sähköhammasharja ja mukana tulee matkalaukku. Oral-B PRO3 3500 Black sähköhammasharjalla teet hymystäsi kirkkaamman, hampaasi valkoisemmat ja ikenistäsi terveemmät. Uudistettu Oral-B PRO3 -hammasharja näyttää tehokkaalta ja tyylikkäältä ja siinä on aiempien PRO-sarjan mallien kuten "Daily Clean" ja "Sensitive" toimintojen lisäksi nyt myös hampaiden valkaisutila "Whitening". 

Oral-B hinta

Koska Oral-B-tuotevalikoima on erittäin laaja, löytyy sopiva hammasharja joka hintaluokassa.

Halpasta hinnastaan ​​huolimatta Oral-B Vitality 100 sähköhammasharja on laadukas ja tekee tehtävänsä oikein. Se on saatavana kahteen eri tarkoitukseen. 

Oral-B iO 9N sähköhammasharja on viimeisin sana Oral-B:n tuotekehityksessä ja todellinen huippuosaamisen suun hoidossa. Tämä hammasharja tarjoaa yllättävän pehmeän ja hiljaisen harjauskokemuksen. Oral-B iO 9N on saatavana kahdessa värissä - klassinen valkoinen ja täytyy. Setti sisältää kahvan, jossa on 7 tilaa ja värinäyttö, harjaspää, magneettinen laturi, matkalaukku lataustoiminnolla ja suutinkotelo. Interaktiivinen värinäyttö näyttää 7 harjaustilaa, latauksen edistymisen ja 2 minuutin harjausajastimen. Tekoäly havaitsee harjauskuvion ja ohjaa Oral-B-sovelluksen läpi, jotta mikään alue ei jää huomaamatta. Älykäs paineanturi näyttää punaista valoa, kun harjaat liian kovaa, ja vihreää valoa, kun harjaat oikein. Tämä on hammasharja, joka on ehdottomasti hintansa väärti.

Oral-B lapsille

Oral-B ei ole myöskään unohtanut lapsia. Oral-B Vitality lasten sähköhammasharjat on tehty mahdollisimman houkutteleviksi ja lapsiystävällisiksi, jotta pienimmistäkin hampaiden harjauskokemus olisi positiivinen. Tee lapsesi hampaiden harjauksesta odotettu ja jännittävä toiminta hänen suosikkienkelihahmonsa muotoisella sähköhammasharjalla - Olet täällä auttamassa Elsa, Star Wars -hahmot, Mikki Hiiri ja Pitkä McQueen.

Kirjoittaisin positiivisen ja myöntävän muodon kautta, en ei-muotoa. Tee lapsesi hampaiden harjauksesta odotettu ja jännittävä harrastus hänen suosikkienkelihahmonsa muotoisella sähköhammasharjalla - Lumikuningatar Elsa, Tähtien sota, Mikki Hiiri ja Pitkä McQueen auttavat sinua - esimerkiksi?

Oral-B lasten hammasharjat sopivat 3-vuotiaasta alkaen ja niissä on kaksi tilaa. Hammaspää tekee 7600 pyörivää-värähtelevää liikettä minuutissa, puhdistaen lapsesi hampaat hellävaraisesti ja tehokkaammin kuin manuaalinen hammasharja. Ne ovat yhteensopivia Disney Magic Timer -sovelluksen kanssa, joka kannustaa lapsia harjaamaan hampaitaan pidempään, koska 2 minuuttia on sinulle lyhyt aika, mutta se voi tuntua lapselle pitkältä ajalta. Vitality-hammasharjan mukana tulee Disney-aiheisia tarroja, jotka voidaan kiinnittää hammasharjan varteen. Tämä tekee hammasharjasta lasten suosikki.


Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme!

Jos haluat apua valinnassa, soita meille numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme mielellämme!