Näytetään kaikki 10 tulosta

Elmex ja Meridol

Vie suuhygieniarutiini uudelle tasolle Elmexin ja Meridolin avulla, jotka ovat kaksi luotettua tuotemerkkiä, jotka tunnetaan suuhygieniaratkaisuistaan. Tarjoamme laajan valikoiman Elmex- ja Meridol-suunhoitotuotteita (hammastahnat, hammasharjat, suuvedet), jotka on suunniteltu pitämään hymysi terveenä ja kirkkaana.

Miksi valita Elmex ja Meridol?

Elmex ja Merido perustuvat kumpikin vuosikymmenten tutkimukseen ja innovaatioon ja ovat sitoutuneet korkeimpiin suuhygieniastandardeihin. Valikoimastamme löytyy erilaisia ​​hammastahnoja, suuvesiä ja hammasharjoja, jotka räätälöidään vastaamaan kokonaisvaltaisia ​​tarpeitasi.

  1. Tieteellistä huippuosaamista: Elmex ja Meridol on kehitetty yhteistyössä alan johtavien asiantuntijoiden kanssa varmistaen viimeisimmät saavutukset suuhygieniassa.
  2. Fluorin asiantuntijat: Elmex tunnetaan fluorin asiantuntijana, joka tarjoaa suojan reikiintymistä ja herkkyyttä vastaan.
  3. Hellävarainen ikenien hoito: Meridol on erikoistunut hellävaraiseen ikenien hoitoon, joka käsittelee tulehduksen ja verenvuodon kaltaisia ​​ongelmia ja edistää yleistä suuhygieniaa.
  4. Poikkeuksellinen valkaisu: Elmex tarjoaa edistyksellisiä valkaisutuotteita kimaltelevan ja itsevarman hymyn saavuttamiseksi.

Lisää Elmexistä ja Meridolista:

  • Vuonna 1962 perustettu Elmex oli yksi ensimmäisistä brändeistä, jotka esittelivät amiinifluoridin hammastahnassa.
  • Meridol perustettiin vuonna 1952, ja se aloitettiin tekemällä tutkimusta ikenien terveyden ja yleisen hyvinvoinnin välisestä suhteesta.
  • Elmex ja Meridol pyrkivät edelleen huippuosaamiseen suuhygieniassa ja parantavat jatkuvasti tuotteitaan vastaamaan muuttuviin suuhygienian tarpeisiin.

Elmexillä ja Meridolilla on rikas suuhygienian edistämiseen keskittynyt historia. Fluoriteknologian tieteellisten läpimurtojen tuloksena syntynyt Elmex sai nopeasti tunnustusta tehokkuudestaan ​​karieksen ehkäisyssä. Samaan aikaan Meridol keskittyi varhaisessa vaiheessa ikenien terveyteen ja loi läpimurtoratkaisuja ienherkkyyteen ja verenvuotoon.

Nykyään molemmat tuotemerkit ovat edelleen sitoutuneita ydinarvoihinsa: innovaatioihin, tieteelliseen kurinalaisuuteen ja intohimoon suunhygienian edistämiseen. Miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa luottavat Elmex- ja Meridol-tuotteisiin, sillä ne tarjoavat huippuluokan suuhygieniaratkaisuja, jotka huolehtivat koko suuhygieniasta.

Kokeile Elmex- ja Meridol-suunhoitotuotteita saadaksesi terveellisemmän ja kirkkaamman hymyn!


Autamme sinua valinnassa!

Soita meille arkisin numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta nettisivun oikeasta alakulmasta) niin autamme sinua löytämään hänelle sopivimman tuotteen.