Näytetään kaikki 2 tulosta

Hammasharjan päät

Hammasharjan pää on tärkeä ja olennainen osa jokaista sähköhammasharjaa. Sähköhammasharjan suutin on suorassa kosketuksessa hampaittesi kanssa, mikä tarkoittaa, että ne eivät ainoastaan ​​poista ruokajäämiä ja plakkia aiheuttavia bakteereja, vaan varmistavat myös mukavuuden hampaita harjattaessa. Tästä syystä on tärkeää löytää sinulle sopivan kokoinen ja vahvuus harjaspää. Sähköhammasharjan päitä on saatavana kolmella eri vahvuudella. Voit myös valita pakkauksessa olevien suuttimien määrän ja värin.

Kuten tavallisen manuaalisen hammasharjan harjakset, myös sähköhammasharjan päät kuluvat. Hammasharjan pään säännöllinen vaihto varmistaa hyvän suuhygienian. Harjaspää on suositeltavaa vaihtaa kolmen kuukauden välein, jotta harjaksiin ei kertyisi bakteereja, jotka voivat vaikuttaa suun ja hampaiden terveyteen hampaiden reikiintymisen ja iensairauksien muodossa. Voit tehdä paljon suuhygieniasi hyväksi kotona päivittäin varmistaa terveet hampaat ja ikenet asianmukaisella suun hoidolla

Philips Sonicare -hammasharjan päät

Philips Sonicare -tuotteiden avulla valinta on helppoa – kaikki Philips Sonicare -suuttimet sopii kaikille Philipsin sähköhammasharjoille. Myös lasten hammasharjan päät sopivat aikuisten hammasharjoihin ja päinvastoin. Tämä mahdollistaa yhden sähköhammasharjan käytön useille ihmisille. Perheessä voi olla yksi sähköhammasharja ja jokaisella perheenjäsenellä on oma suutin. Suuttimen vaihto on helppoa ja nopeaa muutamalla liikkeellä.

Philips-hammasharjoille tarkoitettuja hammasharjapäitä on saatavana kolmella eri vahvuudella:

  • erittäin pehmeä (UltraSoft)
  • pehmeä (pehmeä)
  • keskitaso (Keskitaso)

Philips Sonicare For KIDS -hammasharjaspäät Mini on suunniteltu yli 3-vuotiaille lapsille. Nämä superpehmeät hammasharjan päät sopivat täydellisesti hampaiden puhkeamiseen. Ne eroavat aikuisille tarkoitetuista harjaspäistä ensisijaisesti kooltaan. Kompakti koko on mukava lapsen pienelle suulle ja varmistaa yhdessä oikealla sähköhammasharjalla hauska tapa saada lapsesi harjaamaan hampaita. 

Philips Sonicare Premium Gum Care -hammasharjaspäät on tarkoitettu herkille ikenille. Pehmeät harjakset takaavat hyvän pintakosketuksen hampaiden kanssa ja ovat samalla erittäin hellävaraisia ​​ikenille. Erityisesti herkille ikenille kehitetty kärjessä on kumireuna. Pehmeät sivut taipuvat ja mukautuvat ikenien muotoihin, mikä lisää pintakosketusta ja poistaa plakin tehokkaammin ienrajalta.

Philips Sonicare Premium All-in-One on Philipsin edistyksellisin harjaspää, joka on suunniteltu täydelliseen suun hoitoon. Nämä all-in-one pehmeät harjaspäät tuottavat valkoisemmat hampaat ja terveemmät ikenet poistamalla 20x enemmän plakkia ja varmistamalla 15x terveemmät ikenet vain kahdessa viikossa. Kolmion muotoiset harjaskärjet poistavat tahrat hampaiden pinnalta tehokkaammin kuin pyöreät harjaskärjet. Harjasten muoto mahdollistaa paremman kosketuksen hampaan pintaan ja tekee tahranpoistosta tehokkaampaa.

Philips Sonicare -sähköhammasharjojen päät on suunniteltu yksinkertaisella, mutta näppärällä temppulla, joka auttaa ymmärtämään, milloin harjaspää on vaihdettava. Hammasharjan pään etuosassa on nimittäin kaksi sinistä merkkiharjasta, jotka ovat uutena sinisiä, mutta muuttuvat käytettyinä valkoisiksi. Harjaspäät tulee vaihtaa 3 kuukauden välein ja etsiä sinisiä kulumisen merkkejä harjaspään kärjistä. Uuden hammasharjaspään valinta ja vaihto on helppoa! 

Lisäksi Philips Sonicare sähköhammasharjojen hammasharjan pää voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti kieliharjan suuttimella, hajottaa kielen lian ja poistaa pahanhajuista hengitystä aiheuttavat bakteerit muualta kuin hampaista. 

Oral-B-hammasharjan päät

Oral-B sähköhammasharjan päät työskentelee kahdella eri tekniikalla. Oral-B tunnetaan monille pyöreästä pyörivästä harjaspäästään. Heidän tuotekategoriaan kuuluu myös Pulsonic-sarja, jonka harjakset liikkuvat vain puolelta toiselle. Suutin tulee valita sähköhammasharjasi mukaan, sillä tekniikan perusteella Oral-B-suuttimet on jaettu kolmeen luokkaan:

  1. iO-sarjan hammasharjoille tarkoitettuja suuttimia
  2. Pulsonic sarja hammasharjoille tarkoitettuja suuttimia
  3. Suuttimet, jotka sopivat kaikkiin muihin Oral-B sähköhammasharjoihin mukaan lukien lasten sähköhammasharjoille 

Oral-B iO Ultimate Clean -hammasharjaspäät sopii kaikille iO-sarjan sähköhammasharjoille. Nämä keskivahvat hammasharjaspäät poistavat 100 % enemmän plakkia kuin manuaalinen hammasharja ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien, antaen ammattimaisen puhdistuksen tunteen. Kierrettyjen harjasten tekniikan ansiosta se varmistaa paremman pääsyn ja puhdistuksen myös vaikeapääsyisissä paikoissa. 

Oral-B CROSS ACTION keskivahvat hammasharjaspäät ovat erityisiä ristikkäisistä harjaksistaan. Ihanteellinen 16° kulma jakaa harjakset paremmin, mikä varmistaa tehokkaamman pääsyn hammasvälien puhdistukseen. Suurempi määrä pyöreitä harjaksia on eripituisia paremman harjauslaadun saavuttamiseksi. Ne sopivat kaikkiin Oral-B-hammasharjoihin (paitsi iO, Pulsonic).

Oral-B Vitality erittäin pehmeät hammasharjaspäät on saatavana erikoiskuvina perheen pienimmille. Nämä harjaspäät auttavat lastasi puhdistamaan hampaat perusteellisesti ja vahvistamaan ikeniä. Kohotettu sininen harjasrivi on suunniteltu puhdistamaan pureskelupinnat. Suuttimet on koristeltu lapsesi suosikkihahmoilla, mikä tekee harjauksesta leikkisää ja hauskaa. Sopii yli 3-vuotiaille lapsille.

Kuinka valita oikea sähköhammasharjan pää?

Tiedämme hyvin, että sekä sähköhammasharjan valinta että oikean harjaspään löytäminen voi olla hämmentävä prosessi valinnanmahdollisuuksien runsauden vuoksi. Mikä suutin valita? Etsimme vastausta tähän kysymykseen, kehitimme älykkään kaavan, joka helpottaa oikean suuttimen löytämistä sähköhammasharjaasi. Valitse mieltymyksesi, niin tarjoamme sinulle sopivimmat suuttimet valintasi perusteella.


Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme!

Jos haluat apua valinnassa, soita meille numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme mielellämme!