Löydä sinulle paras sähköhammasharja

mikä sähköhammasharja ostaa - tyttö hampaatonSähköhammasharjat ovat käyttäjäystävällisiä ja mukavia, varmistavat terveet hampaat ja hyvän suuhygienian, ja vaihtoehtojen runsauden ansiosta ne tarjoavat mahdollisuuden löytää itsellesi sopiva. Tämä tarkoittaa, että sähköhammasharja ei ole vain aikuisille, vaan sopii koko perheelle - myös lapsille. Sähköinen hammasharja voi olla juuri se asia, joka auttaa tekemään harjaustavoista miellyttävämpiä ja säännöllisempiä sekä sinulle että lapsellesi. Nämä ovat vain muutamia syitä vaihtaa tavallinen hammasharjasi. Lue lisää kumpi on parempi - Sähköhammasharja vs tavallinen hammasharja.

Jos olet tullut siihen päätökseen, että hammasharjasi voisi olla sähköinen, kysymys kuuluu: mikä sähköhammasharja kannattaa ostaa? Kuulemme usein ihmisiltä: "Suosittele hyvää sähköhammasharjaa!" Teemme tämän mielellämme, ja siksi annamme yleiskatsauksen siitä, mikä hyvä sähköhammasharja on ja korostamme, mitä verkkokaupassa tarjolla olevat hammasharjat parhaat sähköhammasharjat

Kysymykset ja vastaukset

Mikä on paras sähköhammasharja?

Paras sähköhammasharja voi tarkoittaa jotain erilaista sinulle, puolisollesi ja itsellesi lipsahdus varten. Sähköhammasharjojen valikoima on laaja, ja sinulle sopivan harjan löytäminen voi olla hämmentävää. Monet sähköhammasharjat näyttävät lähes identtisiltä. Näin ollen samalla valmistajalla voi olla hammasharjoja, jotka näyttävät samalta, mutta joilla on hyvin erilaiset ominaisuudet. Siksi sinun on tehtävä alustavaa työtä varmistaaksesi, että ostamasi sähköhammasharja on sinulle paras.  

Hyvä sähköhammasharja voi myös sopia monille, koska sähköhammasharjan päät vaihdetaan helposti ja nopeasti. Tässä tapauksessa voit valita yhteisen hammasharjan varren, joka kattaa kaikkien tarpeet, ja erilliset suuttimet, jotka vastaavat yksilöllisiä tarpeita. Tällä tavalla esimerkiksi aviomiehet tai äidit ja vanhemmat lapset voivat jakaa hammasharjan.

Mikä sähköhammasharja valita?

parhaat sähköhammasharjatKumpi sähköinen hammasharja ostaminen riippuu monista henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista. Kun aloitat ostamisen, sinun on ensin tarkistettava budjettisi. Sähköhammasharjat ovat erittäin kestäviä, ja samaa hammasharjaa käytetään usein vuosia, vain suutin vaihdetaan kolmen kuukauden välein. Sähköhammasharja on siksi kertaluonteinen ja pitkän aikavälin investointi. Jos halvemmat sähköhammasharjat eivät täytä kaikkia tarpeitasi, älä rajoita itseäsi. Ostamalla verkkokaupastamme voit hakea myös osamaksua

Kun valitset sähköhammasharjan, sinun tulee ensin miettiä, mitä toimintoja haluat. Tässä on muutamia huomioitavia kohtia ennen kuin päätät, minkä sähköhammasharjan valitset.

Ajastin ja tilat

Kaikissa sähköhammasharjoissa on sisäänrakennettu ajastin, joka auttaa sinua harjaamaan hampaita riittävän pitkään ilman, että sinun tarvitsee kiinnittää siihen huomiota. Ero on harjauksen pituudessa, jota säätelevät tilat. Kuinka monta erilaista tilaa tarvitset? Tiedätkö, että haluat vain 2 minuutin perushoidon vai tarvitsetko hoito-ohjelmia, jotka opastavat sinua perusteellisemmassa harjauksessa saadaksesi terveemmät hampaat, mutta myös valkoisemmat hampaat ja terveemmät ikenet.

Harjasten liikenopeus

Kun mietit minkä sähköhammasharjan valitset, kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota harjasten liikenopeuteen. Aikuisille suunniteltujen sähköhammasharjojen harjakset voivat tehdä jopa 62 000 liikettä minuutissa, kun taas lasten erillisen hammasharjan harjakset vain 7600 10 liikettä minuutissa. Tällaiset hammasharjat on tarkoitettu enintään XNUMX-vuotiaille lapsille, koska se on mukavampaa lapselle. Aikuisille harjasten liikenopeus takaa puhtaammat hampaat optimaalisessa ajassa. Se on erillinen sähköhammasharjat alle 3-vuotiaille lapsille, varmistaa hampaiden terveyden ensimmäisistä hampaista lähtien. 

Paineanturi ja muut toiminnot

Kahden yllä mainitun pääominaisuuden lisäksi sähköhammasharjoilla on lisätoimintoja. Monet sähköhammasharjat ovat sisäänrakennetulla paineanturilla, joka ilmoittaa, kun painat hammasharjaa liian lujasti hampaitasi vasten. Tietyt hammasharjat yhteensopiva puhelimen kanssa ja antaa tämän kautta yleiskatsauksen siitä, milloin ja kuinka kauan olet harjannut hampaitasi ja miten hampaiden harjaamista tehostetaan. Se auttaa seuraamaan harjaustottumuksia ja korjaamaan niitä tarvittaessa.

Akun kesto

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on sähköhammasharjan akun kesto ja latauksen helppous. Yleensä sähköhammasharjojen akut kestävät kahdesta kolmeen viikkoa ja ne ladataan joko pistokelatausalustan tai USB-kaapelin kautta. Tietyillä sähköhammasharjoilla on mahdollisuus ladata se kätevästi matkaportaalissa

Näiden seikkojen miettiminen auttaa sinua helpottamaan parhaan sähköhammasharjan valitsemista.

Sähköhammasharjojen vertailu - Philips Sonicare vs Oral-B

Yleisimmät sähköhammasharjojen valmistajat ovat Oral-B ja Philips. Molemmat ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja ja arvostettuja brändejä ja yrityksiä, jotka valmistavat korkealaatuisia tuotteita, joissa hammaslääkärit ovat mukana tuotekehityksessä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. On niitä, jotka haluavat vain Oral-B hammasharjat ja niille, jotka pitävät oikeaa sähköhammasharjaa Philips Sonicare -harjat. Se on makuasia, sillä molemmat tekevät työnsä hyvin ja huolehtivat hampaistasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Myyjänä tehtävämme on auttaa asiakasta löytämään oikea hammasharja ja hammasharjapää hänen mieltymyksiensä, toiveidensa sekä hampaiden ja ikenien herkkyyden mukaan. Tämän vuoksi teemme sähköhammasharjavertailua - Oral-B vs Sonicare. 

Oral-B:n vahvuudet

Philips Sonicare vs Oral-B -vertailussa suurin ero tulee esiin suuttimien toimintamekanismissa. Oral-B tunnetaan ensisijaisesti pyöreästä pyörivästä harjaspäästään, jossa harjakset liikkuvat myötä- ja vastapäivään. Oral-B iO 8 sähköhammasharja saatavana kahdessa värissä - valkoinen Valkoinen alabasteri ja musta musta onyx. Oral-B iO -sarjan hammasharjat sähköhammasharjat ovat suosittuja innovatiivisen magneettiteknologiansa ansiosta. Magneettinen iO-käyttöjärjestelmä ohjaa puhdistusenergian tehokkaasti jokaiseen yksittäiseen harjaan, mikä takaa hiljaisen ja tasaisen puhdistuskokemuksen ja päivittäisen ammattimaista puhtauden tunnetta.

Sonicaren vahvuudet

Philips Sonicare mutta uskoo Sonic-tekniikkaa, jossa hammasharjan pää liikkuu puolelta toiselle. Philips Sonicare Diamond Clean on yksi heidän suosituimmista tuotelinjoistaan. Philips Sonicare DiamondClean 9000 sähköhammasharjasetti on 2 kahvaa ja kaksi erilaista 2 laturia, jotka sopivat puolisoille sekä esimerkiksi vanhemmalle ja teini-ikäiselle. Vertaamalla erikseen Philips Sonicare DiamondCleania vs Philips Sonicare DiamondClean Smartia, näemme useita pieniä muutoksia ja parannuksia, joista voit lukea tarkemmin viralliselta verkkosivustolta

Molempien yritysten tuotevalikoima on erittäin esimerkillinen ja jokainen lapsista aikuisiin löytää itselleen sopivan. 

Sähköhammasharjojen testit ja käyttäjäarviot

sähköhammasharjojen testaus ja myyntiTestit ja käyttäjien arvostelut sähköhammasharjoista ovat osoittaneet, että ne ovat oikea valinta. Vaikka jotkut käyttäjät pitävät sähköhammasharjoista hampaiden terveyden kannalta, toiset arvostavat mukavuutta ja kauneutta. 

Yksi näkökohta, joka on korostettu negatiivisena käyttäjien arvioissa, on sähköhammasharjojen hinta. Ajan myötä valikoima edullisia sähköhammasharjoja, jotka täyttävät tarkoituksensa laadukkaasti, kasvaa. Niin Oral-B Vitality 150 Cross Action yhtä hyvin kuin Philips Sonicare 2100 -sarja sähköhammasharjat ovat edullisia eivätkä ole tinkineet laadusta edullisesta hinnastaan ​​huolimatta. Nämä sopivat hammasharjoiksi, jos haluat sähköhammasharjan ilman eri tiloja ja lisätoimintoja. Jos haluat silti enemmän sähköhammasharjasta, tutustu myös meidän omaan kampanjatuotteita ja löydät sieltä sähköhammasharjan alennuksella.

Sähköhammasharjan etsintä

Haluatko vaihtaa käsiharjasi sähköhammasharjaan? Etsitkö arvokasta lahjaa ystävälle tai seuralaiselle? Haluatko motivoida lastasi pesemään hampaat kunnolla? Vai aiotteko ostaa sähköhammasharjasarjan koko perheelle?

Sopivan hammasharjan löytäminen ei kuitenkaan ole niin helppoa, koska erilaisia ​​malleja ja ominaisuuksia on varsin paljon. Valinnan helpottamiseksi löydät alta erityisen kaavan sähköhammasharjojen valintaan. Se toimii kätevästi ja helposti - käy läpi seuraava vaihtoehtosarja ja saat vastauksen kriteerisi täyttäviin ja sopiviin tuotteisiin.

Suosittelemme, että valitset uuden sähköhammasharjan, joka on varustettu integroidulla paineanturilla ja valitse aluksi pehmeät suuttimet, sillä hampaiden ja ikenien täytyy tottua.

Oletko valmis? Aloita tästä:

Etsi oikea suutin Löytyi tulokset 1 - 80/104
Minkä valmistajan sähköhammasharjasta pidät?
Valitse hammasharjalle haluamasi ominaisuudet:
Kuinka monelle etsit uutta sähköhammasharjaa?
Kummasta väristä pidät enemmän?
Mikä on suunniteltu budjettisi?
Tulosten ranking

Voimmeko auttaa?

Autamme aina valinnan tekemisessä! Soita meille arkisin numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta etusivun oikeassa alakulmassa)