PERUUTUSOIKEUS

Jos haluat peruuttaa sopimuksen, lue alla olevat ehdot (Myyntiehdot kohta 6):

  • Tilauksen saatuaan asiakkaalla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa solmittu sopimus 30 päivän kuluessa. Peruuttamisoikeus ei koske oikeushenkilöitä.
  • Peruuttamisoikeus ei koske tuotteen toimittamista suljetussa pakkauksessa, joka ei ole terveydellisistä tai hygieniasyistä soveltumaton palauttamiseen ja jos tuote avataan toimituksen jälkeen ja muussa VÍS:n 53 §:ssä lueteltujen ehtojen mukaisesti (paitsi valmistajan järjestämät kampanjat, joihin Hammas32 osallistuu).
  • Palautettavan tuotteen tulee olla täydellinen ja täydellinen. Jos tuote on ostettu osana kampanjaa, jossa tuotteeseen on lisätty toinen tuote (tai tuotteet), myös nämä tuotteet on palautettava.
  • Asiakkaan tulee varmistuakseen tavaroiden luonteesta, ominaisuuksista ja toimivuudesta käsitellä ja käyttää tuotetta vain niin kuin hän normaalisti saa tehdä fyysisessä myymälässä. Jos tuotetta on käytetty muuhun tarkoitukseen kuin on tarpeen yllä olevan luettelon toimittamisen varmistamiseksi tai tuotteessa on käytön, kulumisen merkkejä, Hammas32:lla on oikeus alentaa palautettavaa ostosummaa oston alenemisen mukaisesti. tavaroiden arvo. Koko ostosumman palauttamiseksi tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämätön.
  • Tavaran palauttamiseksi sinun on täytettävä Hammas32-sivulla oleva tavaranpalautuslomake (PDF) tai lähetettävä vapaamuotoinen peruuttamislomake ja lähetettävä se osoitteeseen info@hammas32.ee 30 päivän kuluessa vastaanottamisesta tavarat viimeistään. Tuotteen palautuskulut maksaa ostaja, ellei palautuksen syynä ole se, että tuote ei vastaa tilattua.
  • Asiakkaan on palautettava tavara 7 päivän kuluessa hakemuksen jättämisestä tai todistettava kirjallisesti, että hän on luovuttanut tavarat kuljetusyritykselle määrätyn ajan kuluessa (anna seurantanumero). Palautettaessa kuriirilla osoite on Põdra tee 17, Uuesalu, Rae vald, palatessa pakettiautomaattiin valitse Raudalu Konsum -pakettiautomaatti ja yhteyspuhelinnumero 567 54 882. Paketin mukana tulee liittää kopio ostolaskusta tai selkeästi luettavat asiakkaan yhteystiedot (nimi, puhelin, sähköpostiosoite, tilausnumero).
  • Palautetun tuotteen saatuaan Hammas32 palauttaa asiakkaalle välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa, kaikki sopimuksen mukaiset maksut toimituskulut mukaan lukien, jotka eivät ylitä tavanomaiseen toimitustapaan liittyviä kustannuksia. Hammas32 voi kieltäytyä hyvityksestä ennen kuin kaikki sopimuksen kohteena olevat tavarat on palautettu.
  • Kaikki kulut, jotka aiheutuvat suoraan tavaroiden nostamisesta, ovat asiakkaan maksettavina. Mikäli asiakas on valinnut halvinta toimitustapaa kalliimman toimitustavan, Hammas32:n ei tarvitse palauttaa tavanomaisen toimitustavan hintaa ylittävää hintaa.
  • Hammas32:lla on oikeus vetäytyä kaupasta ja vaatia asiakkaalta tavaran palautus, jos tavaran hinta verkkokaupassa oli virheen vuoksi huomattavasti alhaisempi kuin tavaran todellinen markkinahinta.

 

Älä palauta tilausta ennen kuin olemme vastaanottaneet ja vahvistaneet hakemuksesi.

Voit ladata sopimuksen peruuttamishakemuksen täällä (PDF).