Näytetään kaikki 8 tulosta

Hymy

Hismile on australialainen yritys, joka tunnetaan suunhoitotuotteistaan, erityisesti hampaiden valkaisutuotteista. Heidän tunnetuimpia tuotteitaan ovat hampaiden valkaisusarjat (V34), jotka ovat saavuttaneet suuren suosion nopean ja tehokkaan vaikutuksensa ansiosta.

Hismile-hampaiden valkaisusarjat on suunniteltu tekemään hampaiden valkaisusta helppoa ja kätevää kotona. Tyypillisesti nämä sarjat sisältävät geeliä, joka levitetään erityisiin valkaisumuotteihin, jotka sitten asetetaan hampaille. Valkaisuprosessin aikana geelissä oleva valkaisuvalo aktivoituu, mikä auttaa poistamaan tahroja ja tekemään hampaista kirkkaampia.

Hismile tunnetaan ensisijaisesti sosiaalisen median käytöstä ja vaikuttajamarkkinoinnista, mikä auttoi heitä nopeasti saavuttamaan suosion. Heidän tuotteet ovat houkuttelevia niille, jotka haluavat nopeasti saavuttaa kirkkaamman hymyn poistumatta kotoa ja ilman kalliita hammashoitoja. Hismile on pyrkinyt tuomaan hampaiden valkaisun saatavuutta ja edullista suurelle yleisölle muuttaen perinteisiä suuhygieniakäytäntöjä.


Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme!

Jos haluat apua valinnassa, soita meille numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme mielellämme!