Näytetään kaikki 22 tulosta

Sähköhammasharjat lapsille

Parhaat lasten sähköhammasharjat, jotka tekevät hampaiden harjauksesta todella mukavaa ja odotettua toimintaa! Laaja tutkimus ja asiakaspalaute vahvistavat, että sähköhammasharjalla lapsi harjaa hampaat halukkaammin, säännöllisemmin ja perusteellisemmin – mikä vahvistaa tärkeää tapaansa leikin ja positiivisen tunteen kautta. Nyt on helpompaa kuin koskaan kannustaa lastasi noudattamaan terveellisiä elämäntapoja koko elämän ajan.

Lasten hampaista kuulee usein mielipiteen: "Ei hätää, maitohampaat muuttuvat!" Ensimmäiset maitohampaat alkavat yleensä leikata 6 kuukauden iässä, kun taas viimeiset vaihtuvat vasta 11-13 vuoden iässä. Tämä tarkoittaa, että lapsi käyttää maitohampaita yli kymmenen vuoden ajan. Ennenaikaisesti menetetty maitohammas ei ainoastaan ​​aiheuta kipua ja epämukavuutta vuosiksi, vaan myös aiheuttaa pysyvien hampaiden kohdistamisen ja vääristymisen. 

Lasten suuhygienia tulee aloittaa ensimmäisten hampaiden ilmaantumisesta jo vauvaiässä, ja siihen tulee kiinnittää huomiota koko lapsuuden ajan. Vastuu terveistä hampaista ja ikenistä sekä hampaiden harjaustavan luomisesta on vanhemmalla. Katsotaanpa tarkemmin, miten ja mitä hammasharjaa käyttää varmistaaksesi lasten terveet hampaat ja mikä tekee sähköhammasharjasta hyvän lapsille. 

Onko sähköhammasharja vauvalle välttämätön?

Oletettavasti jokainen vanhempi on ainakin kerran miettinyt, onko vauvan ensimmäisistä hampaista huolehdittava ja kuinka paljon. 7 kuukauden ikäisen vauvan kahden osittaisen hampaan päivittäinen hoito voi tuntua tarpeettomalta. Todellisuudessa ensimmäisten hampaiden harjaus on yhtä tärkeää kuin myöhempi suuhygienia. Maitohampaiden alla ovat pysyvien hampaiden alkuluussa, ja hoitamattomista maitohampaista johtuvat ongelmat voivat siirtyä pysyviin hampaisiin. Siksi ensimmäisten hampaiden tulo on merkki siitä, että sinun on ostettava vauvan hammasharja. Mutta kumpi?

Voit valita pienen manuaalisen lasten hammasharjan, sormiharjan ja sähköhammasharjan välillä. Jos mietit ensin, mikä hammasharja olisi paras, niin mieti myös sitä, että 8 kuukauden ikäinen vauva voisi ottaa sen käsiinsä ja yrittää jäljitellä hampaiden pesua pureskelemalla. Tämä voidaan tehdä useimmilla pienillä lasten käsikäyttöisillä hammasharjoilla sekä vauvan sähköhammasharjoilla. 

Sähköhammasharjat vauvoille ja alle 3-vuotiaille lapsille

Brush-Baby Babysonic sähköhammasharja on tarkoitettu ensimmäisten hampaiden ilmestymisestä kolmannen elinvuoden loppuun. Suunniteltu erityisesti pienille lapsille Brush-Baby BabySonic sähköhammasharja auttaa pitämään hellästi huolta vauvasi suun hoidosta. Hammasharja, jossa on pieni harjan kärki ja pehmeät harjakset, jotka luovat hellävaraista tärinää, on täydellinen työkalu pitämään vauvasi ikenet ja hampaat puhtaina. Sen mukana tulee kaksi harjaspäätä - 0-18 kuukauden ikäisille ja 18-36 kuukauden ikäisille. Tämä takaa hammasharjan pitkän käyttöiän. Tarvittaessa voit aina ostaa lisää suuttimia tällä tavalla pienemmässä koossa yhtä hyvin kuin suuremmassa koossa. Hammasharja on saatavilla sinisenä, vihreässä ja vaaleanpunaisena sävy.

Brush-Baby Villit on sähköhammasharjojen sarja, joka tarjoaa suuhygienian lisäksi myös leikkisyyttä ja iloa. Myös hammasharjan kahva on suunniteltu elefantti, pingviini, apina, Panda karhu tai virtahepona. Hammasharja valotehosteilla ja pehmeillä harjaksilla, jotka luovat hellävaraisia ​​tärinöitä, on loistava apulainen opettamaan lasta pitämään huolta hampaistaan ​​positiivisen kokemuksen kautta.

Sähköhammasharjat yli 3-vuotiaille lapsille

Houkutteleva ja kiinnostava lasten sähköhammasharja voi olla ratkaisu herättämään kiinnostusta myös niissä, joilla on suurin ongelma hampaiden pesussa. 

Oral-B Vitality -lasten sähköhammasharja on saatavana erilaisilla sarjakuvahahmoilla. Elsa, Star Wars -hahmot, Mikki Hiiri ja Pitkä McQueen on valmis auttamaan varmistamaan lasten hampaat puhtaat. Jos hahmojen kuvat ovat hammasharjan päissä, lapsi voi itse koristella kahvan hammasharjan mukana tulleilla helposti irrotettavilla tarroilla. Vitality-hammasharjoissa on tarroja Disney Frozenin, Disney Pixar Toy Storyn, Disney Princessin ja Disney Pixar Carsin hahmoista. Tämä tekee hammasharjasta lasten suosikki.

Ka Philips Sonicare lapsille sähköhammasharjan voi itse suunnitella tarroilla. Tämä hammasharja tarjoaa vaatimattomamman muotoilun vaihtavien tarrojen muodossa lapsille, jotka eivät vielä tunne eri hahmoja tai jotka eivät enää halua sarjakuvahahmoja hammasharjaansa.

Oral-B PRO3 Junior on sähköhammasharja lapsille yli 6-vuotiaista. Uudistettu Oral-B PRO3 -hammasharja "Star Wars" -aiheisilla kuvioilla näyttää tehokkaalta ja tyylikkäältä ja siinä on lasten hampaiden harjaukseen sopiva "Sensitive" -harjaustila. Hammasharjalla on mahdollista käyttää Disneyn ilmaista "Magic Timer" -älysovellusta, joka ohjaa lapsesi harjaamista parempiin tuloksiin!

Oral-B Smart Teen on sähköhammasharja perheen suurimmille lapsille. Tässä teinille tarkoitetussa hammasharjassa on paineanturi ja erittäin pehmeät harjaspäät mukavaan harjaamiseen. 

Miksi lasten suuhygienia on tärkeää?

Jos ensimmäisiä hampaita ei hoideta, lapsella voi olla ongelmia jo 3-vuotiaana, kuten ensimmäisiä reikiä, tulehtuneita ikeniä tai ennenaikaista maitohampaiden poistoa hammaslääkärissä. Lasten hampaat ovat herkempiä ja tarvitsevat asianmukaista hoitoa päivittäin. 

Mutta luultavasti jokainen vanhempi on jonakin yönä kohdannut kolmivuotiaan, joka on liian väsynyt tai vain täynnä uhmaa eikä missään tapauksessa pese hampaitaan. Monille tämä on päivittäinen koettelemus. Entä jos siellä olisi lasten hammasharja, jossa on lapsesi suosikki sarjakuvahahmo ja jonka harjakset tekevät yhtä monta liikettä kahdessa minuutissa kuin tavallinen harja noin kuukaudessa?


Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme!

Jos haluat apua valinnassa, soita meille numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme mielellämme!