Näytetään kaikki 4 tulosta

ION-Sei-hammasharja ioniteknologialla

ION-Sei ion -teknologian sähköhammasharjan etuna perinteisiin ultraäänihammasharjoihin verrattuna on, että se ei vain poista plakkia ja bakteereja, vaan myös estää bakteerien kasvua ja estää siten uuden plakin muodostumisen luoden pidempään kestävän ja syvemmän puhdistuksen.

ION-Sei sähköhammasharja käyttää ultravioletti (UV) LED-valoa, joka reagoi harjan varressa olevan titaanidioksiditangon kanssa muodostaen ioneja, jotka estävät plakkia aiheuttavia bakteereja.

Negatiiviset elektronit lähetetään suuhun veden tai syljen kautta. Vaikka ION-Sei käyttää uusinta teknologiaa, se valjastaa luonnon käyttämällä vettä ja valoa. ION-Sei toimii myös kehosi luonnollisen sähkövarauksen kanssa kahvan johtimen kautta luoden heikon varauksen, joka estää bakteerien kasvua ja auttaa houkuttelemaan bakteereja hampaista harjaan.


Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme!

Jos haluat apua valinnassa, soita meille numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme mielellämme!