Näytetään kaikki 3 tulosta

Curaprox (Hydrosonic)

Hydrosonic - Innovatiivinen tekniikka - Hellävarainen puhdistus. Tehokas moottori. Täydelliset harjaspäät. Jopa 84 000 ihanan hellävaraista siveltimen liikettä minuutissa. Sopii ikenille ja vaikeapääsyisiin paikkoihin.

Hydrosonic pro -hammasharjalla sinusta tuntuu, että hampaasi on puhdistettu ammattimaisesti hampaiden harjauksen jälkeen - tämä koskee myös hammasraudat, implantit ja herkät ikenet... myös vaikeapääsyiset paikat puhdistetaan perusteellisesti.

Hampaiden harjaus ei voisi olla tarkempaa. Erityisen pieni "yksi" harjaspää on paras apuväline hampaiden harjaukseen erikseen ja ikenien puhdistamiseen. Nyt voit myös puhdistaa täydellisesti ja helposti hampaiden ja hammasraudan väliset alueet tai kannattimet ja proteesit. Paras sveitsiläinen harjaspääteknologia.

Harjaspää, jossa on poikkeuksellisen täydellinen muotoilu. Erittäin hienot ja hellävaraiset Curen®-harjakset (perinteisten nailonharjasten sijaan), jotka kietoutuvat hampaan ympärille ja puhdistavat entistä tehokkaammin. Ja koska harjaspää on niin pieni, se ulottuu myös kaikkiin vaikeapääsyisiin paikkoihin.

Suunhoito napin painalluksella Pitkään aikaan emme kiinnittäneet paljon huomiota sähköhammasharjoihin. Myöskään Curaprox-asiantuntija Prof. ei tehnyt sitä. DR. med. lommo. Ueli P. Saxer. Mutta sitten meillä kaikilla oli aha-hetki. Siitä lähtien Hydrosonic Pro on ollut meidän kaikkien suosikki.


Autamme sinua valinnassa!

Soita meille arkisin numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme sinua löytämään sinulle sopivan sähköhammasharjan.