Näytetään kaikki 16 tulosta

Hampaidenväliset harjat

Hampaidenväliharja on erittäin käytännöllinen, tehokas ja monipuolinen ratkaisu hampaiden väliin kerääntyneiden ruokahiukkasten ja bakteeriplakin poistamiseen. Se on hyödyllinen liian leveiden ja liian kapeiden hammasvälien puhdistamiseen, siltaelementtien ja implanttien äärimmäisen tarkkaan puhdistukseen sekä tapauksissa, joissa ikenen ja hampaan välissä on tyhjää tilaa (gingival recession).

Erimuotoisia ja -kokoisia hammasväliharjoja valmistetaan suuria määriä. Tärkein kriteeri, joka tulee ottaa huomioon valittaessa hammasväliharjaa, on hammasvälien leveys: on erittäin tärkeää välttää liian leveän harjan puristamista kapeaan tilaan. Lisäksi on otettava huomioon oikomislaitteet, proteesit, sillat, ikenet ja muut erityisolosuhteet. Sopivan hammasväliharjan kannattaa siis ensin päättää hammaslääkäri, sillä hän voi valita sinulle sopivimman muotoisen ja kokoisen tuotteen. On myös erittäin tärkeää vaihtaa harjat säännöllisesti. Laadukas hammasväliharja, jossa on antibakteerisesti suojattu harjas, kestää pidempään menettämättä hyviä ominaisuuksiaan koko käyttöajan.


Autamme sinua valinnassa!

Soita meille arkisin numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta kotisivun oikeasta alakulmasta) niin autamme sinua löytämään sinulle sopivimman tuotteen.