LIIKENNE

Kun tilaat Viron Hammas32 verkkokaupasta, voit valita seuraavista toimitustavoista:

 • Itella SmartPOST -pakettiautomaatti - 2,78€
  (tilausten nouto arkisin klo 16:00)
 • Omniva pakettiautomaatti - 2,79€
  (tilausten nouto arkisin klo 16:00)
 • DPD pakettiautomaatti - 2,89€
  (tilausten nouto arkisin klo 15:00)
 • Kuriiri (DPD) - lähetämme tilauksen kotiisi tai toimistoon kuriirin välityksellä - 6,99€
 • Haen sinut itse - noutaa tilauksesi Hammas32 salongista Põdra tee 17 Uuesalu Rae seurakunta - VAPAA

 

Työskentelemme koko tiimin kanssa varmistaaksemme, että tilauksesi on turvallisesti ja oikein koottu ja toimitettu Smartpostille, DPD:lle tai Omnivalle viipymättä - ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset toimitamme samana työpäivänä (DPD:n tapauksessa viimeisin aika on klo 15).

Viron sisäiset lähetykset saapuvat määrättyyn määränpäähän pääsääntöisesti 1-2 työpäivän kuluessa (loma- ja suurkampanjan yhteydessä jopa 7 työpäivän kuluessa) tilauksen lähettämisestä. Tilauksia ei lähetetä viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Kampanja-aikana (esim. maanantai, musta perjantai, anna hymyjä jne.) kuljetusaika on tavallista pidempi lisääntyneiden volyymien vuoksi.

Lisäinformaatio

Verkkokaupastamme voit tilata tavarat sinulle sopivaan Smarptpostiin, DPD:hen tai Omnivan pakettiautomaattiin. Tilausta tehdessäsi pyydämme sinua varmistamaan valitsemasi pakettiautomaatin sopivuuden ennen tilauksesi vahvistamista (se on käytännössä mahdotonta muuttaa myöhemmin). Kun paketti saapuu pakettiautomaattiin, puhelimeesi lähetetään viesti ja ovikoodi. Syötä tavaraa noudettaessa koodi, jonka jälkeen pakettiautomaatin ovi aukeaa ja saat tilatut tavarat.

Tilaukset säilytetään pakettiautomaatissa enintään 7 päivää paketin asettamisesta (säilytysaikaa voidaan haluttaessa pidentää myös ottamalla yhteyttä suoraan Smartpostiin, DPD:hen tai Omnivaan). Jos pakettia ei ole lähetetty 7 päivän kuluessa, se palautetaan meille. Jos paketti on palautettu meille yllä mainitusta syystä, tulee postimaksu maksaa uudelleen paketin vastaanottamiseksi.

Tilaa Suomeen

30 alkaen on mahdollista tilata myös Hammas2020 verkkokaupasta Suomessa. Toimitamme tilaukset luotettavalla Itellalla/SmartPostilla suoraan pakettiautomaatteihin, jotka sijaitsevat eri puolilla Suomea - tilausten toimitusajat pääkaupunkiseudulla ovat normaalisti 32-1 arkipäivää, muualla Suomessa 3-3 arkipäivää.

 • SMARTPOST-pakettiautomaatti – lähetämme tilauksen suomalaiseen Smartpostin pakettiautomaattiin – 9,90€

Tilauksen toimituskulut näkyvät toimitustavan vieressä ostoa tehdessä. Tilaukset alkaen 99€ toimitetaan pakettiautomaattiin ILMAISEKSI.

Vastuun siirto

Hammas32 vastaa tilatuista ja ostetuista tavaroista niiden kuljetuksen aikana, tavaran vahingoittumis- ja/tai katoamisvaara siirtyy asiakkaalle siitä hetkestä, kun tavara on vastaanotettu pakettiautomaatista tai kuriirilta. Siinä tapauksessa, että asiakas on nimennyt kolmannen osapuolen (esimerkiksi lahjan saajan) vastaanottamaan tavaran, hän vahvistaa vastaavalla tilauksella, että mainittu kolmas osapuoli ottaa vastuun tavaran vastaanottamisesta ja vastuun tavaran vastaanottamisesta. riski sen vahingossa tapahtuvasta vahingoittumisesta ja/tai tuhoutumisesta siitä hetkestä lähtien, kun tavara on vastaanotettu pakettiautomaatista tai kuriirilta. Hammas32 ei voi palauttaa tilauksia sen jälkeen, kun tavara on lähetetty (eli jos tavara on lähetetty asiakkaalle, toimituskulut maksaa asiakas ja jos tavara ei sovi, hänellä on vain 30 päivän oikeus palautuksesta).

Tilauksen tulee olla perillä 2-7 arkipäivän kuluessa ostosumman maksamisesta. Jos tilaus jostain syystä viivästyy, otamme sinuun yhteyttä välittömästi. Tilauksia ei lähetetä viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme!

Jos haluat apua tai lisätietoa, soita meille numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta nettisivun oikeassa alakulmassa) niin autamme mielellämme!