Näytetään kaikki 13 tulosta

blume

Bluem on hollantilainen suunhoitobrändi, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita suun terveyden parantamiseen. Tuotevalikoimaan kuuluu hammastahnaa ja suuvettä päivittäiseen hoitoon sekä liikkeessä käytettäväksi tarkoitettuja tuotteita, kuten purukumia ja suusumutetta. Edellä mainittujen lisäksi myös erikoistuotteet kuten suugeeli ja happineste. Blue m:llä on yli 15 vuoden kokemus hammashoidosta ja sen tuotteita myydään yli 70 maassa maailmanlaajuisesti.

Pidä huolta itsestäsi ja valitse uusi luonnon inspiroima suunhoito-ohjelma, joka takaa paremman ja täydellisemmän suunhoidon. Sitä suosittelevat maailman parhaat hammaslääkärit ja hygienistit.

Täydellinen happeen perustuva suunhoito

Bluemin perustaa suukirurgi Peter Blijdorp, joka on asentanut yli 30 000 implanttia lääkäriuransa aikana ja joka on aktiivisesti auttanut kaikkia potilaitaan ennen leikkausta, sen aikana ja sen jälkeen. Hänen suurin toiveensa potilailleen oli parantua mahdollisimman nopeasti mahdollisimman pienellä kivulla.

Lääketieteessä on vuosisatojen ajan tiedetty, että hapen rooli haavan paranemisessa on avainasemassa
työn alla. Hapenpuute aiheuttaa kipua haavan alueella. Hidas hapetus
vapautuminen suussa on Bluemin salaisuus. Kaksi komponenttia, jotka alkavat vapauttaa aktiivista happea joutuessaan kosketuksiin haavanesteen tai syljen kanssa, ovat natriumperboraatti ja hunaja.

Hoida ongelmia asianmukaisella suun hoidolla

Kliinisesti validoidut suunhoitotuotteet ovat auttaneet monissa vaikeissa tapauksissa
toipumaan suuongelmista. Kymmenen vuoden kokemuksella tarjoamme
tuotteita hammaslääketieteen ammattilaisille hammaslääkäreistä kirurgiin.

Implantit
Peri-implantiitti aiheuttaa hammasimplanttia ympäröivän ikenien ja luun tulehduksen. Krooninen tulehdus aiheuttaa luukatoa, mikä voi johtaa löystymiseen, joka voi lopulta pudota. Jos ikenet ovat löysällä implanttien ympärillä, haitalliset bakteerit voivat kasvaa ikenien alla ja aiheuttaa luukatoa.

Suun limakalvon tulehdus
Kemoterapiaa saaville potilaille kehittyy usein suun limakalvoongelmia. Alue voi tulehtua ja aiheuttaa valkoisia tai harmaita haavaumia. Infektiot voivat hidastaa paranemisprosessia. Siksi on tärkeää yrittää välttää suun mukosiittia. Jos sinulla on jo suun limakalvotulehdus, on tärkeää rauhoittaa suusi ja pitää siitä erityistä huolta.

Hammasplakki
Kalvomainen ruokajäännös hampaan pinnalle, joka voi edistää hampaiden reikiintymistä ja iensairauksia. Ajan myötä plakki mineralisoituu muodostaen hammaskiveä. Hammaskivi puolestaan ​​voi aiheuttaa erilaisia ​​tulehduksia.

Huulitulehdus
Kulmakeiliitti on tulehdus yhdessä tai molemmissa suun kulmissa. Herkät haavaumat, jotka aiheuttavat kuivumista, halkeilua ja lopulta punaisia ​​vaurioita. On parempi hoitaa nämä haavat välittömästi happigeelillä. Useimmat ihmiset kokevat viikon sisällä
merkittävä eroavaisuus.

Suu on ikkuna yleiseen terveyteemme ja siksi elintärkeä elämänlaadullemme. Tarjoamme täyden valikoiman korkealaatuisia suunhoitotuotteita suun terveyden ylläpitämiseksi ja palauttamiseksi. Tuotevalikoimasta löytyy tuotteita jokapäiväiseen hoitoon, nopeaan elämäntahtiin mukaan otettavia tuotteita sekä uskollisia avustajia
suuongelmiin. Laadukasta suunhoitoa missä ja milloin tahansa.

Tehokkuus

happybrush pyrkii tarjoamaan korkealaatuisia sähköhammasharjoja, jotka puhdistavat tehokkaasti hampaita ja parantavat suuhygieniaa.

Saatavuus

Yritys haluaa tuoda korkealaatuisia suuhygieniatuotteita entistä laajemmin saataville ja tarjota niitä kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä.

Käyttäjäkokemus

happybrush painottaa suuresti käyttökokemusta tarjoamalla siveltimiä, jotka eivät ainoastaan ​​puhdista tehokkaasti, vaan ovat myös nautinnollisia käyttää. Ne sisältävät usein mukautettavat puhdistustilat ja älypuhelinsovellukset yksilölliseen harjaukseen.


Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme!

Jos haluat apua valinnassa, soita meille numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme mielellämme!