Näytetään kaikki 3 tulosta

Hymy

Hismile on australialainen yritys, joka tunnetaan suunhoitotuotteistaan, erityisesti hampaiden valkaisutuotteista. Heidän tunnetuimpia tuotteitaan ovat hampaiden valkaisusarjat (V34), jotka ovat saavuttaneet suuren suosion nopean ja tehokkaan vaikutuksensa ansiosta.

Hismile-sähköhammasharja on yksi yhtiön tuotevalikoiman uusimmista kehityksistä, ja se on suunniteltu tarjoamaan tehokasta ja tehokasta puhdistusta kolmella älykkäällä puhdistustilalla.

Hismile-sähköhammasharjassa on sisäänrakennettu ajastin, joka rohkaisee harjaamaan suositeltuja 2 minuuttia lyhyillä 30 sekunnin tauoilla muistuttaen sinua harjaamaan kaikki neljä suun osaa tasaisesti.

Hammasharjassa on pehmeät harjakset tehokkaaseen puhdistukseen, ja se on varustettu tilamuistilla, joka palauttaa viimeksi käytetyn asetuksen mukavuuden vuoksi.


Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme!

Jos haluat apua valinnassa, soita meille numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme mielellämme!