TURVAKAMERAT

Käytämme Screensale OÜ:ssä turvakameroita Hammas32-salissa (Põdra tee 17 Uuesalu 75331) henkilöiden (eli asiakkaiden, työntekijöiden ja vieraiden) suojaamiseksi, turvallisuuden varmistamiseksi ja sisäisten määräysten noudattamisen havaitsemiseksi. Henkilötietojen rekisterinpitäjä on Screensale OÜ.

Valvontakamerat on sijoitettu siten, että sisäänkäynti, käytävä, yleiset tilat ja parkkipaikka jäävät valvonta-alueelle. Tämän seurauksena asiakkaat ja mahdolliset muut mainituilla alueilla toimivat vierailijat jäävät valvonta-alueelle ja videotallenteisiin.

Alla kuvataan videokameroiden käytön perusehdot:

 • Kameroiden käytön oikeusperusta – oikeutettu etu.
 • Lyhyt kuvaus seurantajärjestelmästä – digitaalinen äänentallennusmahdollisuudella.
 • Kenelle tallenne voidaan välittää – PPA:lle, AKI:lle ja muille lain nojalla toimiville laitoksille ja henkilöille.
 • Aluejohtajilla on pääsy seurantajärjestelmään. Yhtiön toimitusjohtajalla on pääsy tallenteisiin.

 • Kuinka kauan tallenteita säilytetään – tallennuksia säilytetään 14 päivää, jonka jälkeen videojärjestelmä alkaa automaattisesti ylitallennusta. Turvavälikohtauksen sattuessa tapahtumaan liittyvää tallennetta säilytetään, kunnes tapaus on ratkaistu.
 • Seurantaaika - kellon ympäri.
 • Seurannan tyyppi – reaaliajassa ja tallennuksen ja katselun avulla.
 • Mitä tehdään seurantajärjestelmän keräämien tietojen suojaamiseksi – tallenteet sijaitsevat virtuaalipalvelimella, johon pääsee vain yhtiön toimitusjohtajalla henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla.
 • Kuinka henkilö voi saada tietää hänestä kerätyt tiedot - nähdäksesi henkilöstä kerätyt tiedot, pyydämme sinua toimittamaan kirjallisen pyynnön yhtiön toimitusjohtajalle osoitteeseen info@hammas32.ee Tietoja tarkasteltaessa tulee huomioida, että tallenteita säilytämme vain 2 viikkoa, koska sekä se, että suojellaksemme muiden tallenteeseen tallennettujen henkilöiden oikeuksia ja etuja, meidän on tehtävä heidät tunnistamattomiksi, joten emme voi antaa päivämäärää heti. Hakemuksen perusteena oleviin tietoihin ei kuitenkaan sovelleta 2 viikon maksuaikaa, eli jos ilmoitus tehdään tietojen ollessa vielä saatavilla, se tallennetaan.
 • Jokaisella, josta tietoja kerätään, on oikeus valittaa tiedon kerääjän lisäksi myös aiheeseen liittyville valvontaviranomaisille.

  Tallenteisiin tutustumisoikeuden lisäksi henkilöllä on oikeus käyttää kaikkia muita rekisteröidyn oikeuksia, jotka on säädetty Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksessa (EU) 2016/679. Rekisteröidyn oikeudet on kuvattu myös Screensale OÜ:n tietosuojaselosteessa ja tiedonkeruun taustalla olevissa oikeudellisissa analyyseissä.

  Oikeuksien käyttämiseksi ota yhteyttä Screensale OÜ:n toimitusjohtajaan osoitteessa info@hammas32.ee

  Valvontakameroihin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä info@hammas32.ee.