Näytetään kaikki 15 tulosta

Hampaidenväliset puhdistusaineet (kastelulaite, suuspray)

Hampaiden välisen puhdistus on erittäin tärkeä, mutta usein unohdettu osa suuhygieniaa. Jos et käytä hammaslankaa päivittäin, helpoin ja kätevin tapa puhdistaa hammasvälit tehokkaasti on hammasvälien puhdistusaine.

Hampaidenvälien puhdistusaine on suun hoitoon tarkoitettu laite, joka puhdistaa hampaiden ja ikenien välit vesisuihkulla. Sen päätarkoitus on poistaa plakkia ja ruokajätteitä paikoista, joihin hammasharja ei välttämättä yletä, mikä auttaa ehkäisemään hammaskiveä, ientulehdusta ja parodontiittia.

Ominaisuudet ja käyttö:

Vesisuihkun voimakkuuden säätö
Useimpien kastelulaitteiden avulla voit säätää vesisuihkun voimakkuutta mukavan ja tehokkaan puhdistuksen varmistamiseksi.

Erilaiset suuttimet
Monissa laitteissa on erilaisia ​​suuttimia, kuten vakiosuuttimet, oikomissuuttimet hammastuille ja suuttimet ikenien hierontaan.

Kasutamiini
Kastelulaitteen käyttö on helppoa. Täytä laitteen säiliö vedellä, valitse haluamasi suutin ja vesisuihkun voimakkuus. Ohjaa sitten vesivirta hampaiden väliin ja ienrajaa pitkin liikkuen hitaasti koko suussa.

Eri valmistajat:

Philips Sonicare
Tarjoaa huipputeknisiä suunhoitolaitteita, mukaan lukien kastelulaitteet.

Oral-B
Tunnettu hammasharjoistaan, mutta valmistaa myös laadukkaita kastelulaitteita.

H2O
Tarjoaa edullisia kastelulaitteita runsailla lisävarusteilla.

Huuhtelulaite on hyödyllinen työkalu päivittäisessä suuhygieniassa erityisesti ihmisille, joilla on hammasraudat, sillat, implantit tai joilla on ienongelmia. Säännöllinen käyttö auttaa pitämään suun terveenä ja ehkäisemään suusairauksia.


Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme!

Jos haluat apua valinnassa, soita meille numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme mielellämme!