Näytetään kaikki 3 tulosta

TePe

TePe Mundhygienprodukter AB on ruotsalainen suuhygieniatuotteisiin erikoistunut yritys. Vuonna 1965 perustettu yritys tunnetaan suuhygieniatuotteistaan, joihin kuuluvat:

Hammasharjat: TePe tunnetaan korkealaatuisista hammasharjoistaan, jotka on suunniteltu sekä aikuisille että lapsille, painopisteenä ergonominen muotoilu ja puhdistustehokkuus.

Hampaidenväliset harjat: Ehkä TePe on tunnetuin hampaidenvälisistä harjoistaan, joita pidetään yhtenä markkinoiden parhaista. Nämä harjat on suunniteltu puhdistamaan hampaiden välisiä paikkoja, joihin tavalliset hammasharjat eivät pääse tehokkaasti.

Hammaslanka: Yritys valmistaa myös erilaisia ​​hammaslankatuotteita erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Kielenpuhdistusaineet: Ne on suunniteltu poistamaan bakteerit ja lika kielen pinnalta, mikä edistää parempaa suuhygieniaa ja raikkaampaa hengitystä.

Erikoishoitotuotteet: TePe tarjoaa tuotteita ihmisille, joilla on erityisiä suunhoitotarpeita, kuten oikomisharjat ja implanttihoitotuotteet.

Heidän suosituimpia tuotteitaan ovat luultavasti heidän hampaidenväliset harjat, jotka ovat rakentaneet mainetta tehokkuudestaan, kestävyydestään ja hampaiden väliin sopivien kokojen valikoimasta. Tämä erikoistuminen hammasvälien puhdistusratkaisuihin erottaa TePedin muista suuhygieniamarkkinoilla. Heidän keskittymisensä innovaatioon, laatuun ja yhteistyöhön hammashoidon ammattilaisten kanssa on tehnyt heistä luotetun nimen suun hoidossa.


TePe hammasväliharjat

Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme!

Jos haluat apua valinnassa, soita meille numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme mielellämme!