Näytetään kaikki 15 tulosta

SmileLab

SmileLab on ruotsalaisten ja englantilaisten hammaslääkäreiden yhteistyössä syntynyt hampaiden valkaisusarja, joka on tehokas, turvallinen ja luontoystävällisiä ainesosia sisältävä. SmileLab huolehtii hymystäsi modernilla, yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla! Se on kätevä ja tehokas työkalu, joka on turvallinen ja kliinisesti testattu. Sopii myös herkille hampaille ja ikenille. Hampaiden valkaisu kotona ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Smilelab-hammastahnat ja hampaiden valkaisunauhat

Kuten Smilelab itse sanoo – valkoiset ja puhtaat hampaat lisäävät itseluottamusta!

Smilelab on innovatiivinen ja arvostettu hampaiden valkaisusarja, joka on vegaaninen, cruelty-free ja 100 % turvallinen kotikäyttöön. Smilelab-hammaslääkäreiden kehittämät tuotteet eivät ole ainoastaan ​​suunniteltu valkaisemaan hampaita, vaan myös vahvistamaan niitä. Näitä tuotteita ovat hammastahnat, hampaiden valkaisunauhat, suuvedet ja raikasteet.

Smilelab hammastahnat

Smilelabin valkaisevat hammastahnat ovat ensimmäinen päivittäinen askel kohti terveellistä hymynhoitorutiinia. Kun vaihdat tavallisen hammastahnan Smilelab-valkaisevaan hammastahnaan, tulokset näkyvät muutamassa päivässä. Kaikki Smilelab-hammastahnat on suunniteltu kirkastamaan hymyäsi. Hammastahnat auttavat poistamaan tehokkaasti pintatahroja ja plakkia samalla kun ne varmistavat puhtauden ja tuoreuden. Ne ovat 100 % turvallisia hampaille, koska ne on kehitetty hankaamattomalla koostumuksella. 

SmileLab Advanced Whitening -hammastahna on innovatiivinen hampaita valkaiseva hammastahna, joka ei vahingoita hampaita tai tee niistä herkkiä. Sillä on välitön valkaisuvaikutus, joka vähentää tummia läiskiä ja tekee hampaistasi useita sävyjä valkoisempia.

Smilelab valkaiseva hammastahna Flash Speed on yksi heidän suosituimmista tuotteistaan. Tehokkaasti valkaiseva hammastahna päivittäiseen käyttöön takaa hampaiden maksimaalisen puhtauden, tuoreuden ja kauniin valkoisen sävyn.

Smilelab Groom on ensimmäinen ja ainoa valkaiseva hammastahna, joka on suunniteltu erityisesti miehille. Se on innovatiivinen ja huippuluokan luonnollinen hampaita valkaisuinen hammastahna, joka todella toimii!

Smilelab hampaiden valkaisunauhat

Smilelab-hampaiden valkaisunauhat (joskus kutsutaan myös Smilelab-hammaslaastareiksi) ovat kiistatta asiakkaiden suosikki ja alan suosituimpia. Hammaslääkärit ovat kehittäneet ne nopeaan ja kätevään hampaiden valkaisuun kotona. Kaunis lopputulos ilman hampaiden herkkyyttä. 

Kaikkia Smilelab-hampaiden valkaisuliuskoja käytetään samalla tavalla:

  • ota hampaiden valkaisunauhat pakkauksesta,
  • aseta pidempi nauha ylempien hampaiden päälle ja lyhyempi nauha alemmille hampaille,
  • noudata tuotteen ohjeita ajan suhteen,
  • poista nauha ja pese hampaat,
  • hymy!

Nauhat ovat erittäin ohuita ja käytännössä näkymättömiä. Ne on helppo asentaa - nauhat on valmiiksi annosteltu käyttöön ja sinun tarvitsee vain avata uusi sarja jokaista istuntoa varten. Tällä tavalla tuote ei koskaan mene hukkaan.

Smilelab-terapia hampaiden valkaisu- ja vahvistamisnaamiot ovat seuraavan sukupolven hampaiden valkaisujärjestelmä, joka ei ainoastaan ​​valkaise, vaan myös suojaa ja korjaa hampaita. Uudenlainen ja ainutlaatuinen hampaidenvalkaisunaamion koostumus on nimeltään #HYMIEHRAPY, joka antaa kauniin hymyn ja terveemmät hampaat. Se on kuin SPA-hoito hampaillesi! Setti sisältää 14×2 valmiiksi annosteltua pakettia hampaiden valkaisuaineita sekä ylä- että alahampaille.

Smile Lab ASC (Advanced Smile Care) S-nauhat parantaa yleistä suuhygieniaa, tuhota haitallisia bakteereja ja poistaa plakkia Tuloksena valkoisemmat, terveemmät ja puhtaammat hampaat. Sen vaikutus on välitön: pesun jälkeen koet kauniin luonnollisen hampaiden sävyn lisäksi myös miellyttävän raikkauden ja puhtauden tunteen. 

Smilelab FLASH nopeasti valkaisunauhat on suunniteltu erityisesti tilanteisiin, jotka vaativat nopeaa reagointia ja muuttavat hetkessä näkemystäsi hymystäsi! Nämä nopeat valkaisunauhat takaavat täydellisen tuloksen vain 15 minuutissa. Kun sinulla on kiire, FLASH-välittömät valkaisunauhat ovat täydellisiä ja antavat sinulle tarvitsemaasi glamouria - juuri ajoissa tuota tärkeää illallista, treffejä tai juhlia varten. Erittäin yksinkertainen, erittäin kätevä ja täysin turvallinen. 

Ensimmäinen askel kohti valkoisempia hampaita

Kun parikymmentä vuotta sitten hampaiden valkaisu oli vain hammaslääkärin vastaanotolla suoritettu toimenpide, johon monilla ei ollut varaa, niin nykyään hampaiden valkaisu on helposti saatavilla ja sen voi tehdä turvallisesti myös kotona. Sinun ei tarvitse enää etsiä kauas! Parhaat Smilelab-tuotteet ovat saatavilla verkkokaupastamme Tallinnan tai Tarton lisäksi kaikkialla Virossa! Kirkkaampi hymy on vain muutaman klikkauksen päässä. 


Autamme sinua valinnassa!

Soita meille arkisin numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta nettisivun oikeasta alakulmasta) niin autamme sinua löytämään hänelle sopivimman tuotteen.