Näytän ainoan tuloksen

Parodontax

Parodontax on kansainvälisen lääke- ja terveydenhuoltoyhtiön GlaxoSmithKlinen (GSK) omistama tuotemerkki. Parodontax on erikoistunut pääasiassa suunhoitotuotteisiin, erityisesti hammastahnoihin ja suuhygieniatuotteisiin.

Tuotemerkki tunnetaan hammastahnoistaan, jotka on suunniteltu estämään ja hoitamaan iensairauksia, kuten ientulehdusta. Parodontax-hammastahnat erottuvat siitä, että niissä käytetään pääainesosana natriumbikarbonaattia (ruokasoodaa), joka auttaa poistamaan plakkia ja jonka uskotaan auttavan ylläpitämään ikenien terveyttä säännöllisesti käytettynä. Lisäksi näillä hammastahnoilla on usein ainutlaatuinen maku ja rakenne, joka voi poiketa hieman tavallisista hammastahnoista.

Hammastahnan lisäksi Parodontax voi tarjota muita suunhoitotuotteita, kuten suuvettä, mutta niiden maine ja läsnäolo markkinoilla ovat vahvasti sidoksissa heidän ikenien terveyteen erikoistuneisiin hammastahnoihin.


Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme!

Jos haluat apua valinnassa, soita meille numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme mielellämme!