Näytetään 1–24 25 tuloksesta

Curaprox

Parempi terveytesi! Olemme Curadenilla kiehtoneet suun ja hampaiden terveyttä vuodesta 1972 lähtien. Suun hoito on välttämätöntä. Se on enemmän kuin valkoiset hampaat ja raikas hengitys. Se vaikuttaa myös yleiseen terveyteemme ja elimiin.

Siksi Curaden tekee tiivistä yhteistyötä hammaslääkäreiden, suuhygienistien ja asiantuntijoiden kanssa kehittääkseen ainutlaatuisia Curaprox-tuotteita. Luomme houkuttelevia ja tehokkaita tuotteita, joita on ilo käyttää.

Olemme myös tehneet yhteistyötä hammaslääkäreiden kanssa ympäri maailmaa luodaksemme uraauurtavia koulutusohjelmia muille hammaslääketieteen ammattilaisille. Koulutamme ja sertifioimme tuhansia suunhoidon ohjaajia ympäri maailmaa vuosittain. Sertifioidut ohjaajamme motivoivat sinua ja muita ja antavat tarvittavat taidot varmistaakseen suun, hampaiden ja ikenien optimaalisen terveyden… jotta sinäkin tunnet eron.

Suunhoito on hauskaa ja helppoa Curaproxin avulla! Tulokset näkyvät... ja kauniisti suunnitellut tuotteemme motivoivat sinua puhdistamaan suusi perusteellisesti. Tavoitteenamme on tarjota maailman tehokkaimmat ja houkuttelevimmat suunhoitotuotteet. Näin voitamme uusien Curaprox-fanien sydämet joka päivä.


Autamme sinua valinnassa!

Soita meille arkisin numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta nettisivun oikeasta alakulmasta) niin autamme sinua löytämään hänelle sopivimman tuotteen.