Näytetään 1–24 220 tuloksesta

Hammastahnat ja suuvedet

Hampaiden harjauksen tarkoituksena on varmistaa terveet hampaat ja ikenet, raikas suuilma ja kaunis hymy ja valkoiset hampaat. Ensimmäinen apu tämän tavoitteen saavuttamiseksi on hammasharjan lisäksi hammastahna. Koska hammastahnan valinta on yksi oikean suunhoidon perustekijöistä, sinun tulee ensin tutustua eri tuotteisiin ja niiden ominaisuuksiin.

Nykypäivän tietoisuuden ansiosta suuhygienian tärkeydestä ja erilaisten suuongelmien olemassaolosta on laaja valikoima hammastahnoja – fluorihammastahna, fluoriton hammastahna, ksylitolihammastahna, aktiivihiilihammastahna, luonnollinen hammastahna... Kuinka valita sinulle sopiva hammastahna?

Mitä hammastahna sisältää?

Hammastahnaa käytetään päivittäin, mutta sen koostumusta mietitään vähän. Hammastahnoissa on ainesosia, joihin sinun tulee kiinnittää huomiota, kun teet tietoisen valinnan.  

Hioma-aineet ovat hammastahnan ainesosia, jotka auttavat poistamaan plakkia ja ruokaa harjauksen aikana. Käytetyt hioma-aineet ovat erilaisia ​​ja siksi myös niiden lujuus on erilainen. Tahnan tulee puhdistaa hampaat ilman voimakkaita naarmuja ja vahingoittamatta hampaan pintaa. RDA (englanniksi Relative Dentin Abrasion) on hammastahnan hankausindikaattori ja se vaihtelee välillä 0-250. 

Sähköhammasharjan mukana tulee olla hammastahna, jonka hankauskyky on alhainen tavallisissa liikkeissä myytäviin hammastahnoihin verrattuna. Parhaan hammastahnan RDA on 0-70. Hammastahnoja, joiden RDA on yli 100, tulee ehdottomasti välttää. Vähän hankaava hammastahna sopii erityisen hyvin herkille hampaille.

Remineralisoiva ApaCare hammastahna sillä on alhainen hankauskyky (RDA 50). Aktiivista mineraalipitoisuutta sisältävä hammastahna vahvistaa hampaita ja kovettaa hammaskiillettä tehden hampaistasi terveemmät ja valkoisemmat. 

Dentissimo CompleteCare -hammastahna perustuu luonnollisiin kasviuutteisiin. Se varmistaa täydellisen suuhygienian 9 hyödyllisen vaikutuksen kautta: suojaa kariesta vastaan, vahvistaa hammaskiillettä, poistaa plakkia, varmistaa luonnollisen valkaisun, auttaa ehkäisemään hammaskiven muodostumista, vähentää hampaiden herkkyyttä, varmistaa terveet ikenet, auttaa ehkäisemään tulehdusta ja takaa raikkaan hengityksen. Hammastahnan orgaaniset ainesosat on valittu ja tarkastettu huolellisesti. Suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön.

Fluoriitti hammastahna on tärkein hampaiden reikiintymistä estävä aine. Fluori estää hampaiden reikiintymistä tekemällä hammaskiilteen kestävämmäksi happoja vastaan. Fluori myös nopeuttaa terveiden mineraalien kertymistä kiilleen hidastaen onteloiden kehittymistä. 

Vaikka alhaiset fluoripitoisuudet vahvistavat ja suojaavat hammaskiillettä, liian paljon fluoria sisältävällä hammastahnalla voi olla päinvastainen vaikutus. Liiallinen fluorin saanti voi johtaa hampaiden fluoroosiin, joka aiheuttaa hammaskiilteen värjäytymistä. Hammaslääkärit suosittelevat täysin fluorittoman hammastahnan käyttöä pienille lapsille, jotka eivät voi sylkeä hammastahnajäämiä ulos.

Himalaya hammastahna neemöljyllä ja granaattiomenalla on ainutlaatuinen luonnollisista ainesosista valmistettu hammasvoide, joka sisältää aikuisten hampaille terveellisen määrän kalsiumfluoridia. Tämä hammastahna takaa hampaiden ja ikenien pitkäaikaisen suojan, ehkäisee pahanhajuista hengitystä ja hammaskiven muodostumista. Se myös ehkäisee ienverenvuotoa ja vähentää turvotusta.

GUM hammastahna Junior on 6 % natriumfluoridia sisältävä hammastahna yli 0,32-vuotiaille lapsille, sopii kouluikäisille lapsille. Tämä vähän hankaava geelihammastahna on erityisesti suunniteltu torjumaan hampaiden reikiintymistä estämään reikiintymistä ja vahvistamaan lapsesi hammaskiillettä. Miellyttävän mieto, hellävarainen ja hoitaa lapsesi hampaita ja ikeniä.  

Dentissimo KIDS on fluoriton hammastahna 2-6 vuotiaille lapsille. Hammastahna on erityisesti suunniteltu lasten hampaille ja perustuu luonnollisiin ainesosiin. Tahnan kalsium ja vitamiinit vahvistavat hampaita ja suojaavat herkkiä ikeniä. Hammastahnan miellyttävä karamellin maku auttaa lastasi noudattamaan päivittäistä suuhygieniaa. 

Kuinka valita hammastahna?

Hammastahnan ainesosien lisäksi sinun tulee miettiä, millaiset hampaasi ovat, kun teet valintaa: 

  • Oletko huolissasi hampaiden herkkyydestä?
  • Ovatko ikenesi terveet vai vuotavatko ne yleensä verta?
  • Haluatko vahvistaa hammaskiillettäsi ja suojata reikiä vastaan?
  • Haluatko raikasta hengitystä?
  • Etsitkö turvallista hammastahnaa saadaksesi valkoisemman hymyn rikkomatta hampaitasi?

Vastaukset näihin kysymyksiin auttavat sinua löytämään oikean hammastahnan. 

Weleda Ratania on hammastahna herkille hampaille ja ikenet. Ratania-juuriuutteen hammastahnan puhdistusaine on mineraalinen kalsiumkarbonaatti eli liitu, joka puhdistaa hampaat hellästi mutta perusteellisesti. Säännöllinen käyttö vähentää plakkia, suojaa ja hoitaa hampaita. Lisäksi päivittäinen käyttö vahvistaa suun limakalvoa, kiinteyttää ikeniä ja auttaa estämään ienverenvuotoa.

Smilelab Advanced Therapy -hammastahna palvelee kahta tarkoitusta - se on hampaiden valkaisu ja vahvistaminen. Se ei ainoastaan ​​tee hampaista valkoisempia poistamalla tehokkaasti pintatahroja ja värieroja, vaan myös vahvistaa ikeniä ja suojaa niitä tulehdukselta. Pesun jälkeen koet kauniin luonnollisen hampaiden sävyn lisäksi myös miellyttävän raikkauden ja puhtauden tunteen.

Swissdent Crystal on hammastahna niille, jotka haluavat palauttaa hammaskiillensä ja tehdä siitä vähemmän herkkiä ulkoisille tekijöille. Valkaiseva hammastahna, joka vahvistaa hammaskiillettä ja korjaa mikrohalkeamia, sisältää biomineraaleja vahvistavan lisäksi myös hedelmäentsyymiä papaiinia, joka auttaa luonnollisesti hajottamaan plakin proteiineja. Swissdent Crystal -hammastahnalla on erittäin alhainen hankauskyky - RDA 14. Siksi se sopii hyvin erityisen herkille hampaille.

Muut hammastahnatuotteet

Viime aikoina hammastahnojen sijaan hammastahnatabletit ovat alkaneet saada yhä enemmän suosiota. Hammastahnatabletit ovat erittäin käteviä ja helppokäyttöisiä - näki tabletin rikki hampaiden välissä ja aloita hampaiden harjaus. Kun käytät hammastahnatabletteja, säästät luontoa ja ympäristöä ympärillämme, sillä niistä ei synny roskia tai vaarallista jätettä, kuten tyhjiä hammastahnaputkia. 

Purebite luonnollisia hammastahnatabletteja ovat mintunmakuisia ja fluorittomia. Ne ovat kätevä vaihtoehto hammastahnalle, kaikkien perheenjäsenten päivittäiseen käyttöön niin kotona kuin matkoillakin. Miellyttävän mintun makuiset mentolitabletit jättävät suusi miellyttävän raikkaiksi ja saavat hymysi loistamaan.


Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme!

Jos haluat apua valinnassa, soita meille numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme mielellämme!