Näytetään 1–24 31 tuloksesta

Philips Sonicare

Philips Sonicare sähköhammasharjat ovat maailman parhaita ja arvostetuimpia. Ainutlaatuisella Sonic-teknologialla toimiva hammasharja tekee jopa 2 62 liikettä vain 000 minuutin harjauksen aikana, jolloin muodostunut aktiivinen vaahto tunkeutuu hampaiden väliin ja puhdistaa tehokkaasti vaikeimmin saavutettavat kohdat. Hampaasi ovat terveemmät ja valkoisemmat alle parissa viikossa! Hammas32 on Philips Sonicaren virallinen jakelija ja autamme sinua löytämään oikean hammasharjan!

Sähköhammasharjaa etsiessäsi olet todennäköisesti törmännyt yhteen alan tunnetuimmista nimistä, kuten Philips Sonicare. Hammaslääkärit tunnustavat nämä sähköhammasharjat, ja miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa arvostavat ja suosivat niitä. Philips Sonicare sähköhammasharjojen laatu, helppokäyttöisyys ja tehokkuus vahvistetaan monien käyttäjien positiivisissa arvosteluissa ja suorassa palautteessa. Selvitä alta tärkeimmät ominaisuudet ja edut, jotka tekevät Philips Sonicare sähköhammasharjoista erityisiä ja tunnettuja.

Philips Sonicare -tekniikka

Philips Sonicare sähköhammasharja toimii erityisen Sonic-tekniikan periaatteella. Tämä tarkoittaa, että sen sijaan, että hammasharjan pää pyöriisi, harjakset tärisevät ja liikkuvat puolelta toiselle suurella nopeudella. Philips Sonicare -hammasharjat värisevät jopa 62 000 liikettä minuutissa. Patentoidun tekniikan avulla voit tehdä niin monta liikettä kahdessa minuutissa kuin koko kuukauden ajan harjaessasi manuaalisella hammasharjalla.

Philips Sonicare -hammasharjoissa on useita ominaisuuksia, jotka takaavat dynaamisen puhtauden ja tarvittavan päivittäisen suunhoidon:

 • suorittaa jopa 62 000 liikettä minuutissa, mikä varmistaa tehokkaan puhdistuksen
 • kahdella tai useammalla nopeus- ja/tai voimatilalla löytääksesi sinulle parhaiten sopivan
 • sisäänrakennettu 2 minuutin ajastin, joka ilmoittaa, kun harjausaika on ollut riittävä
 • integroidulla paineanturilla, joka ilmoittaa, kun painat hammasharjaa liian lujasti hampaita ja ikeniä vasten
 • kestävä akku, joka kestää jopa 2 viikkoa mallista riippuen
 • valitut Philips Sonicare sähköhammasharjat ovat yhteensopivia puhelimen kanssa ja tarjoavat Sonicare-sovelluksen kautta yleiskatsauksen siitä, milloin ja kuinka kauan olet harjannut hampaitasi ja miten harjauksesta tehostuu

Philips Sonicare sähköhammasharjat

Philips Sonicaressa on paljon erilaisia ​​sähköhammasharjoja eri tuotelinjoista, joista jokainen perheenjäsen löytää itselleen sopivimman hammasharjan - aiemmin suositut Philips Sonicare Flexcare Platinum- ja Philips Sonicare Easyclean sähköhammasharjasarjat on korvattu Philips Sonicare DiamondCleanilla ja Philipsillä. Sonicare ProtectiveClean -tuotelinjat. Valikoima on monipuolinen ja jännittävä. Kumpi sopisi sinulle parhaiten?

Philips Sonicare ProtectiveClean (4300,4500,5100) (aiemmin Flexcare)

Philips Sonicare lapsille

Philips Sonicare DiamdonClean 9000

Philips Sonicare 2100 ja 3100 -sarja (korvaa EasyCleanin)

Philips Sonicare Protective Clean on sähköhammasharjojen suosion ykkönen hyödyllisten ominaisuuksiensa ja klassisen kauniin ulkonäön ansiosta. Siinä on jopa 3 tilaa, sisäänrakennettu paineanturi ja mallista riippuen matkalaukku. Hammasharjan pään ilmaisin antaa sinulle signaalin, kun sinun tulee vaihtaa harjaspää, ja BrushSync-tekniikan ansiosta hammasharja itse valitsee sinulle optimaalisen tilan ja tehon.

Philips Sonicare DiamondClean Twin Set on sinulle ja kumppanillesi. Tämä sarja sisältää kaksi kahvaa, kaksi harjaspäätä, latausalustan muovirenkaalla ja latausalustan lasilla. Molemmissa hammasharjoissa on sisäänrakennettu paineanturi, 4 harjaustilaa ja 3 tehoa, älykäs hammasharjan pään tunnistus ja puhelinsovellus.

Sähköhammasharjan tapauksessa voit yhdistää itsellesi sopivimman vahvuuden ja muotoisen hammasharjan suutin. Philips Sonicare -suuttimia on saatavana kolmella eri vahvuudella, eri väreillä ja kaikissa pehmeämmillä muovisilla tai kumisilla reunoilla. Uutta hammasharjaa käytettäessä on tärkeää aloittaa pehmeällä suuttimella ja antaa aikaa tottua uuteen harjausmenetelmään. Kärki tulee vaihtaa vähintään kerran 3 kuukauden välein tai kun siniset ilmaisinharjakset kärjen edessä ovat menettäneet värinsä. Laittaa kuulokkeet pää ja nauti!

Philips Sonicare hinta

Yksi Philips Sonicare -hammasharjojen suurimmista eduista on niiden hinnat. Heidän tuotevalikoimastaan ​​löydät sähköhammasharjan itsellesi joka hintaluokassa. Philips Sonicare sähköhammasharjan hinnat vaihtelevat 30-200 euron välillä.

Philips Sonicare -hammasharjojen mallisto on suunniteltu siten, että jokaiselle perheenjäsenelle löytyy ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan sopivin sähköhammasharja. Philips Sonicaren etuna muihin valmistajiin verrattuna on vuonna 1992 alkanut pitkä ja perusteellinen kehitystyö, kokoonpanon laatu, luotettavuus ja helppokäyttöisyys. Kun valitset Philips Sonicare sähköhammasharjan, et kuluta rahaa, vaan sijoitat hampaidesi ja ikenien terveyteen verrattuna hammaslääkärikäyntien kustannuksiin. Tulokset kirkkaamman ja puhtaamman hymyn muodossa näkyvät jo muutamassa viikossa.

Philips Sonicare DiamondClean 9000 sähköhammasharja on loistava kumppani täydelliseen päivittäiseen suunhoitoon kylpyhuoneessasi. Setti sisältää kauniin ergonomisen hammasharjan, jossa on 4 tilaa ja 3 tehotasoa, harjaspää, latausteline, matkalaukku lataustoiminnolla ja latauslasi, jossa voit säilyttää hammasharjasi ja ladata sen samanaikaisesti. Philips Sonicare DiamondClean 9000 on nykyaikaisin ja huipputeknisin sähköhammasharja, joka hoitaa suusi täydellisesti. Älykkäät harjaspäät valitsevat automaattisesti optimaaliset asetukset suusi ominaisuuksien perusteella, ja älykäs anturi hälyttää, kun painat liikaa ikeniä ja hampaita.

Philips Sonicare 2100 -sarjan hammasharja on sähköhammasharjojen klassikko. Tämä yksimuotoinen hammasharja tarjoaa päivittäisen perushoidon hampaille. Huomattavasti halvemmasta hinnasta huolimatta laadusta tai luotettavuudesta ei ole luovuttu, ja hampaiden puhtaus on taattu. 

Philips Sonicare 2100 -sarjan sähköhammasharja korvaa aiemmin tunnetut EasyClean ser -hammasharjat, jotka on kehitetty erityisesti niille, jotka ovat vasta aloittamassa matkaansa sähköhammasharjojen maailmassa ja haluavat varmistua niiden hyödyllisyydestä ja tehokkuudesta. Ne ovat luotettavia ja niissä on päivittäisen harjauksen tärkeimmät toiminnot varmistaen puhtaammat hampaat ja terveemmät ikenet.

Philips Sonicare lapsille

Philips Sonicare for KIDS on tarkoitettu vain perheen pienimmille! Tehdyt tutkimukset ja vanhempien kokemukset vahvistavat, että lapset haluavat harjata hampaitaan sähköhammasharjalla ja harjata ne paremmin, pidempään ja säännöllisemmin kuin tavallisella manuaalisella hammasharjalla. 

Philips lasten sähköhammasharjat toimivat samalla periaatteella ja tekniikalla kuin aikuiset. Ero on pääasiassa lapsille mukavammassa kahvassa, hellävaraisemmassa harjausvoimassa ja erityisen pehmeissä hammasharjan kärjissä. Lisäksi hammasharjan mukana tulee 8 erilaista tarraa, joilla lapsi voi koristella hammasharjan toiveidensa mukaan. Lasten sähköhammasharja voidaan yhdistää hauskaan sovellukseen, jonka avulla lapset voivat saada rohkeutta, inspiraatiota ja leikkisillä toiminnoilla omistaa positiivisen hampaiden harjaustavan. Lapset näkevät, kuinka hyvin ja johdonmukaisesti he pesevät hampaansa ja ansaitsevat palkintoja hyvistä tuloksista.

Philips Sonicare verkkokaupassamme

Ennen kuin aloitat Philips Sonicare -sähköhammasharjan valinnan, mieti seuraavia kysymyksiä:

 • Etsitkö päivittäistä suun hoitoa, valkaisevaa vaikutusta vai kärsitkö esimerkiksi herkistä ikenistä tai plakista?
 • Mitkä harjaustoiminnot ovat sinulle tärkeitä - paineanturi, säädettävä voimakkuus, ikenien hoito jne.?
 • Mikä voisi olla hammasharjan setti - mukana suuttimet, matkalaukku, latauslasi?
 • Kuinka tärkeää akun kesto on sinulle (esim. matkustat paljon) - valittavissa 1 viikon tai jopa 3 viikon kesto.
 • Onko sinulla ystävää tai perheenjäsentäsi kiinnostunut käyttämään sähköhammasharjaa?
 • Minkä väristä hammasharjaa etsit?

Yksinkertaistaaksemme valintojasi ja auttaaksemme sinua löytämään sinulle sopivimman hammasharjan, olemme luoneet sähköhammasharjan haku. Syötä mieltymyksesi sinne, voit valita sinulle parhaiten sopivat sähköhammasharjat. 


Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme!

Jos haluat apua valinnassa, soita meille numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme mielellämme!