Näytetään kaikki 2 tulosta

Jordan

Jordan on skandinaavinen brändi, joka on hoitanut ihmisten hampaat vuodesta 1927 lähtien. Laadukkaat tuotevalikoimamme on suunniteltu tekemään suunhoitorutiinistasi mahdollisimman helppoa ja inspiroimaan mahdollisimman paljon – yhdistäen äärimmäisen toiminnallisuuden tyylikkääseen muotoiluun.

Missiomme on auttaa ihmisiä pitämään hampaat terveinä koko elämänsä ajan. Valikoimamme sisältää tuotteita ensimmäisestä hampaasta alkaen – yksilöllisten tarpeiden, mieltymysten ja tottumusten mukaan. Näin löydät aina oikean tuotteen itsellesi tai perheenjäsenellesi. Katso tuotevalikoimamme täältä.

Asetamme tuotteillemme korkeat vaatimukset - tämä on skandinaavinen sielumme ja henkemme. Siksi se on Jordan voitti lukuisia palkintoja erinomaisesta tuotesuunnittelusta tai pakkausratkaisuista.

Hyvä suuhygienia varmistaa puhtaat hampaat ja lisää hyvinvointia. Jordanolemme erikoistuneet suunhoitoon ja hampaiden terveyteen. Kehitämme, valmistamme ja myymme korkealaatuisia, sinulle sopivia ja tarpeitasi vastaavia tuotteita.

Tehty tarkoituksella

Jordan on skandinaavinen brändi, joka on hoitanut ihmisten hampaat vuodesta 1927 lähtien. Olemme markkinajohtaja hammasharja-, hammaslanka- ja hammastikkukategorioissa Skandinaviassa ja toimimme yli 50 markkina-alueella maailmanlaajuisesti. Laadukkaiden, palkittujen tuotteiden valikoimamme on suunniteltu auttamaan ihmisiä pitämään hampaat terveinä. Valikoimamme sisältää tuotteita ensimmäisen hampaan ilmestymisestä; suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Jordan historia

Sen aloitti tanskalainen hiusharjavalmistaja. William Jordan syntyi Kööpenhaminassa 22. tammikuuta 1809 ja kasvoi vanhimpana 12 lapsesta. Välittömästi valmistumisen jälkeen Wilhelm lähetettiin Saksaan etsimään työtä Kieliin, ja sieltä hän muutti Hampuriin, jossa hän opiskeli kampanvalmistusta. Ammattitaitoisten saksalaisten käsityöläisten ohjauksessa Wilhelm hankki Jordan taidot, jotka loivat perustan hänen elämäntyölleen ja loivat perinnön, joka elää tähän päivään asti.

Vahva perintö ja harjavalmistuskokemus Jordan on kehittänyt liiketoimintaansa edelleen. Tänään on Jordan jaettu kolmeen eri luokkaan; suuhygienia, kotitalouskemikaalit ja taloustavarat. JordanSuunhoitokategoriassa olemme laajentaneet valikoimaamme hammasharjoista tarjoamaan nyt kaiken, mitä tarvitset perusteelliseen hammashoitoon. Hammastahnasta ja hammaslangasta erikoistuotteisiin – missiomme on tarjota ihmisille parhaat ratkaisut.

Kestävyys

Jordanuskoo, että meillä kaikilla on yhteinen vastuu kestävästä kehityksestä. Päätehtävämme on jatkuvasti parantaa tuotteitamme ja säilyttää korkea laatu, josta meidät tunnetaan. Tavoitteena on kehittää koko portfoliotamme kohti kestävämpiä ratkaisuja. Tunnetuin kestävän kehityksen aloitteemme on palkittu Green Clean -konseptimme. Mutta haastamme itsemme päivittäin tuomaan saman filosofian kaikkiin liiketoimintamme osa-alueisiin.


Autamme sinua valinnassa!

Soita meille arkisin numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme sinua löytämään sinulle sopivan sähköhammasharjan.