Näytetään kaikki 16 tulosta

Brush-baby BabySonic

Suunniteltu erityisesti pienille lapsille Brush-baby BabySonic sähköhammasharja auttaa vanhempia huolehtimaan vauvansa suun hoidosta.

Hammasharja, jossa on pieni harjan kärki ja pehmeät harjakset, jotka luovat hellävaraista tärinää, on täydellinen työkalu pitämään vauvasi ikenet ja hampaat puhtaina. Hammasharja on varustettu 2 minuutin intervalliajastimella, joka antaa signaalin 30 sekunnin välein puhdistaakseen suun seuraavan neljänneksen.

Se auttaa myös opettamaan oikeat suuhygieniatottumukset varhaisessa iässä. Läpinäkyvä hammasharjan pää valaisee tehokkaasti hampaita harjattaessa!

Kuinka käyttää BabySonic-hammasharjaa?

1. Kostuta harjan kärki vedellä ja lisää pieni määrä vauvan hammastahnaa harjaksiin.

2. Paina kytkintä kerran aktivoidaksesi valon ja toisen kerran aktivoidaksesi moottori.

3. Jaa suusi henkisesti neljään osaan ja siirry uudelle neljännekselle, kun ajastin antaa signaalin, 30 sekunnin välein.

5. Kun kaikki suun neljännekset on puhdistettu, sammuta laite painamalla kytkintä. BabySonic myös sammuttaa itsensä, kun 2 minuutin työaika on umpeutunut.

Puhdistaaksesi hammasharjan, huuhtele harjaspää vedellä ja anna sen kuivua.

Huomio! Tämä tuote ei ole lelu! Aikuisen läsnäolo on välttämätöntä. Pitää poissa lasten ulottuvilta. Tarkista harjan pää ennen jokaista käyttöä varmuuden vuoksi. Vaihda harjaspää: jos siinä on vaurioita, se on kulunut tai kolmen kuukauden välein. Älä anna lapsen pureskella harjan kärkeä. Älä jätä harjan kärkeä veteen pitkäksi aikaa.

Aloita vauvan hampaiden harjaus, kun lapsen ensimmäinen hammas tulee ulos

Lasten hampaat ja niiden hoito alkavat vanhemman avustuksella ja heti lapsen ensimmäisen hampaan ilmestyessä. Yleensä ensimmäiset hampaat alkavat leikata ensimmäisenä elinvuotena, ja noin kuuden vuoden iässä maitohampaat korvataan pysyvillä hampailla. Valitettavasti on edelleen yleinen käsitys, että jos lapsella on maitohampaat, hampaiden harjaus ei ole niin tärkeää, koska pysyvät hampaat tulevat. Valitettavasti tämä asenne johtaa reikiintymiseen, tulehtuneisiin ikeneihin ja jopa maitohampaiden varhaiseen poistoon lapsilla. Siksi vanhempien roolia hampaiden harjauksessa ei voi yliarvioida, ja harjaus tulee tehdä säännöllisesti aamuin ja illoin.

Vauvoille sopii sormiharja tai hellävarainen vauvan sähköhammasharja - Brush-Baby Babysonic, jossa on pienet, erittäin pehmeät suuttimet ja sisäänrakennettu valaistus apuna. Brush Baby -hammasharja on äärimmäisen tehokas, mutta hampaiden harjauksen lisäksi sillä on yhtä tärkeä rooli myös hyödyllisen tavan muodostamisessa, jossa lapsi tottuu hammasharjaan pienestä pitäen. Vauvojen hammastahnaa ei tarvitse käyttää, mutta halutessasi voit käyttää esimerkiksi erikoista luonnonmukaista Weleda-hammastahnaa. Se on mieto maku, hellävaraisesti puhdistava ja on turvallista niellä.

5 SUOSITUSTA: Kaikki mitä sinun tulee tietää hampaiden harjauksesta. Mikä lasten sähköhammasharja valita?


Autamme sinua valinnassa!

Soita meille arkisin numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) ja autamme lastasi löytämään hänelle sopivan sähköhammasharjan.