Näytetään 1–24 108 tuloksesta

Sähköhammasharjat

Hampaiden perusteellinen puhdistus ei välttämättä tarkoita hammaslääkärin tuolilla käyntiä. Hampaiden hoitoa voi tehostaa jopa kotona. Voit tehostaa päivittäistä harjausrutiiniasi sähköhammasharjalla. Sähköhammasharja ei ainoastaan ​​takaa terveet ja puhtaat hampaat, vaan myös pitää ikenet terveinä, hymysi valkoisena ja plakin poissa.  

Verkkokaupassamme on sähköiset hammasharjat myydään kaikkia ajatellen. Jokainen, joka on päättänyt kiinnittää enemmän huomiota suuhygieniaan, löytää sähköhammasharjan Hammas32:n laajasta tuotevalikoimasta. 

Parhaat sähköhammasharjat

Suosituin sähköhammasharjojen valmistajat ovat Oral-B ja Philips. Molemmat ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja yrityksiä, joiden tuotekehitys on nostanut sähköhammasharjat teknologian uudelle tasolle. On niitä, jotka haluavat vain Oral-B hammasharjatja niille, jotka haluavat Philips Sonicare -hammasharjat. Heidän sähköhammasharjojen vertailu korostaa molempien merkkien vahvuuksia. 

Philips Sonicare sähköhammasharjat

Yleiskatsaus Philipsin hammasharjat ja muut tuotteet kiinnittää huomiota myös Philips Sonicare sähköhammasharjojen toimintaperiaatteeseen - Sonic-tekniikka. Tämä tarkoittaa, että hammasharjan pään harjakset tärisevät ja liikkuvat puolelta toiselle suurella nopeudella. Sonicare-hammasharjat värisevät jopa 62 000 liikettä minuutissa. 

Philips Sonicare DiamondClean 9000 sähköhammasharja on yksi heidän suosituimmistaan. Jos pidät uusimmasta ja parhaimmista tekniikoista täydelliseen suunhoitoon, tämä hammasharja on juuri sinua varten. Setti sisältää hammasharjan, jossa on 4 tilaa ja 3 tehotasoa, keskivahva harjaspää ja musta latausalusta muovirenkaalla. DiamondClean 9000 sähköhammasharjan harjaspäät valitsevat automaattisesti optimaaliset asetukset suun ominaisuuksien mukaan, ja älykäs anturi hälyttää, kun painat liikaa ikeniä ja hampaita. Philips Sonicare DiamondClean 9000 sähköhammasharjasetti siinä on kuitenkin kaksi kahvaa - yksi musta ja yksi valkoinen. Molempien mukana tulee yksi hammasharjan pää ja laturi. 

Oral-B sähköhammasharjat

Oral-B tunnetaan monille erottuvasta harjausteknologiastaan, jonka tunnistettava osa on pyörivä pyöreä harjaspää. Oral-B sähköhammasharja yhdistää kolme tärkeää teknologiaa yhdessä 3D-tekniikkaa varten. Nämä hammasharjat käyttävät samanaikaisesti pyörivää, värähtelevää ja sykkivää tekniikkaa harjaspäissä. 

Oral-B iO 8 sähköhammasharja Valkoinen alabasteri on Oral-B:n tuotekehityksen viimeinen sana. Oral-B:n parhaana harjausteknologiana iO:ssa mikrovärähtelyharjasten lempeä energia yhdistyy hammaslääkäreiden suosittelemaan pyöristettyyn harjaspäähän. Yhdessä hammasharja takaa poikkeuksellisen pehmeän ja hiljaisen harjauskokemuksen. Kun ostat Oral-B iO 8 sähköhammasharjan, saat kahvan, jossa on 6 harjaustilaa ja värinäytön, keskivahvan harjaspään, magneettisen laturin, matkalaukun ja suutinkotelon. 

Sähköhammasharja jokaiselle perheenjäsenelle

Sähköhammasharja lapsille tarkoittaa parasta suun hoitoa ensimmäisistä hampaista alkaen. Vahvistamalla tapaa harjata hampaita sähköhammasharjoilla, jotka on koristeltu kirkkailla väreillä ja kuvilla, se luo lapselle positiivisia tunteita päivittäisten toimien kautta. Se antaa lapselle tarvittavaa jännitystä ja leikkisyyttä rutiinitoimintoihin. Tutkimus ja asiakaspalaute vahvistavat, että sähköhammasharjalla lapsi harjaa hampaat halukkaammin, säännöllisemmin ja perusteellisemmin.

Sähköhammasharja lapselle tulee valita lapsen iän mukaan. Lapsille suunnatut hammasharjan päät on suunniteltu kasvavia hampaita ajatellen. Kompakti koko on mukava lapsen pienelle suulle, ja erittäin pehmeät harjakset eivät vahingoita herkkiä ikeniä, mutta puhdistavat hampaat perusteellisesti. 

Brush-Baby WildOnes sähköhammasharja on erityisesti suunniteltu taaperoille alle 10-vuotiaille. Tämä koalan muotoinen hammasharja tuottaa erilaisia ​​valotehosteita harjauksen aikana. Valittavana on useita mukavia hahmoja, kuten Toby tiikeri, percy pingviini, Evie elefantti et ai. Nämä hammasharjat eivät ainoastaan ​​anna vanhemmalle luottamusta siihen, että lapsen hampaat ovat täysin puhtaat, vaan myös tuovat lapselle iloa rutiinitoimintoihin. Sarja sisältää kahvan, jossa on 2 voimakkuustilaa, 2 harjaspäätä pehmeillä harjaksilla ja USB-laturi. 

Alennus sähköhammasharjoista

Se, että hammasharja on sähköinen, ei tarkoita, että sen pitäisi olla liian kallis sinulle. Luotettavalta jälleenmyyjältä ostettu edullinen sähköhammasharja on luotettava ja huolehtii hampaiden perushoidosta. Jotta jokainen voisi löytää itselleen sopivimman, olemme pitäneet valikoimamme monipuolisena. Verkkokaupassamme saatavilla olevat edulliset sähköhammasharjat ovat edullisia, mutta eivät ole tinkineet laadusta. 

Oral-B Vitality 150 Cross Action sähköhammasharja on klassisen mustavalkoinen. Hammasharjan mukana tulee 2 keskivahvaa harjaspäätä. Cross Action -pään CrissCross-harjakset pääsevät helposti hampaiden väliin, missä ne poistavat plakin ja estävät kerääntymisen. Hammasharja tekee 7600 pyörivää-värähtelevää liikettä minuutissa ja siinä on sisäänrakennettu 2 minuutin ajastin. 

Lisäksi meillä on parhaat kampanjatarjoukset yhdessä paikassa. Sähköhammasharjat, niiden suuttimet ja laturit sekä hammastahnat ovat saatavilla alennuksella. 

Oikean hammasharjan löytäminen ei ole aina helppoa vaihtoehtojen runsauden vuoksi. On olemassa monia erilaisia ​​​​malleja ja ominaisuuksia, joita kannattaa harkita. Jotta löydät itsellesi hyvän sähköhammasharjan, suosittelemme käyttämään omaamme sähköhammasharjan keksijä. Vastaamalla viiteen yksinkertaiseen kysymykseen mieltymyksistäsi, saat juuri oikeat tuotteet, jotka täyttävät kriteerisi. 


Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme!

Jos haluat apua valinnassa, soita meille numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme mielellämme!