Näytetään kaikki 2 tulosta

GC

GC Tooth Mousse on hammashoitotuotteistaan ​​tunnetun japanilaisen GC Corporationin valmistama tuote. Tämä hammastahna on erityisen merkittävä Recaldent (CPP-ACP) -koostumuksestaan, joka sisältää kaseiinifosfopeptidiä (CPP) ja amorfista kalsiumfosfaattia (ACP).

GC Tooth Moussen etuja ovat:

Remineralisaatio: Se auttaa hampaiden remineralisaatiossa, mikä on tärkeää varhaisen hammaskarieksen korjauksessa ja hammaskiilteen vahvistamisessa.

Vähentää herkkyyttä: Lisäämällä remineralisaatiota se voi vähentää hampaiden herkkyyttä.

Ehkäisee kariesta: Säännöllinen käyttö auttaa ehkäisemään reikiintymistä.
Tasapainottaa suun pH:ta: Auttaa neutraloimaan hapanta suun ympäristöä, mikä voi olla hyödyllistä happamien ruokien ja juomien nauttimisen jälkeen.

Parantaa suuhygieniaa: Toimii täydentämään säännöllistä suuhygieniaa, erityisesti ihmisille, joilla on suuri hampaiden reikiintymisen tai eroosion riski.

Sitä suositellaan usein ihmisille, joilla on suuri hampaiden reikiintymisen riski, oikomishoidossa oleville sekä henkilöille, joilla on suun kuivumista tai muita sairauksia, jotka tekevät heistä herkempiä hammasongelmille. On kuitenkin tärkeää kuulla hammaslääkäriä ennen uuden hammashoidon aloittamista.


Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme!

Jos haluat apua valinnassa, soita meille numeroon 55511022 tai kirjoita suoraan chat-ikkunaan (klikkaamalla sinistä viestintäkuvaketta sivun oikeasta alakulmasta) niin autamme mielellämme!